Beşiktaş'ın geleceği Semih Kılıçsoy'un değeri 16 kat arttı! Süper Lig tarihinde...

Beşiktaş'ın hayal kırıklığı yaratan sezonunda parlayarak, taraftarların geleceğe umutla bakmasını sağlayan Semih Kılıçsoy, Süper Lig'de rekor kırdı. Tarihe geçen genç forvet, Avrupa'da büyük kulüplerin radarına girdi.

Güncelleme:

   Taraftarlar için hayal kırıklığına dönüşen sezonda Beşiktaş adına parlayan nadir mücevherlerden bri olan Semih Kılıçsoy, adından söz ettirmeye devam ediyor. Altyapısında yetiştiği Kara Kartal'da ianılmaz bir çıkış yapan genç golcü, tribünlerin sevgilisine dönüştü. 

   Beşiktaş'ta ilk on birin değişmezlerinden birine dönüşen Semih Kılıçsoy, Türkiye'nin Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçlarının da kadrosuna çağırıldı. Sergilediği performansla bu sezon şu ana kadar 27 maçta Siyah-Beyazlı formayı terleten milli futbolcu, 10 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 de asist yaptı. Sözleşmesi Ocak ayında 2027-28 sezonu sonuna kadar uzatılan Semih Kılıçsoy, Avrupa'nın önde gelen büyük kulüplerin radarına şimdiden girdi.

Beşiktaş'ın geleceği Semih Kılıçsoy'un değeri 16 kat arttı! Süper Lig tarihinde... resim: 0

   Yurt dışından scout ekiplerinin maçlarını izlediği 18 yaşındaki oyuncunun Süper Lig'in transfer rekorunu kırabileceği iddia ediliyor. Başarılı oyunuyla dikkatleri üzerine çeken Semih Kılıçsoy'un piyasa değeri de güncellendi. Transfermarkt verilerine göre, Süper Lig tarihinin tek seferde en büyük piyasa değeri artışını gerçekleştiren ismi olan Semih Kılıçsoy, Hatayspor'un eski futbolcusu Aaron Boupendza'yı geride bıraktı. Değeri 550 bin Euro'dan 8 milyon € seviyesine fırlayan geleceğin yıldız, Gabonlu hücumcunun 450 bin Euro'dan 7 milyon Euro'ya (2021) sıçramasını geçmeyi başardı.

   Sezonun geri kalanındaki performansı şimdiden merak edilen Semih Kılıçsoy'a ilgi giderek artacak gibi gözüküyorr. Siz geleceğin yıldızının piyasa değerini nasıl buldunuz? Sizce dünya devlerine giderse Semih Kılıçsoy Beşiktaş'a ne kadar bonservis kazandırır? Yorumlarınızı bekliyoruz.

     

Yorumlar
Kalan Karakter 800