Beşiktaş'ın en çok bonservis ödediği 5 futbolcu kim?

Derbide Galatasaray'ı konuk edecek Beşiktaş'ın en çok bonservis bedeli ödediği 5 futbolcuyu sizler için derledik.

Güncelleme:

   Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, bu akşam (3 Mart) saat 19:00'da Galatasaray'ı konuk edecek. Kara Kartal, kötü giden sezonda ezeli rakibini yenerek hem taraftarlarını sevindirmek hem de üçüncülük mücadelesini sürdürmek isterken; Sarı-Kırmızılılar şampiyonluk yarışında haftayı kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Derbi öncesinde Siyah-Beyazlıların en çok bonservis ödediği 5 futbolcuyu sizler için derledik.

   Listenin başında devre arasında Beşiktaş'a katılan iki isim var. Kara Kartal'ın Braga'dan kiraladığı Al Musrati, 11 milyon € zorunlu satın alma maddesinin kullanılması üzerine zirvedeki yerini aldı. 28 yaşındaki Libyalı, şimdiden Siyah-Beyazlılara ısınmış gözüküyor.

Beşiktaş'ın en çok bonservis ödediği 5 futbolcu kim? resim: 0

   Beşiktaş'ın Legia Varşova'dan 10 milyon € bedelle kadrosuna kattığı Ernest Muci, listede kendine ikinci sırada yer buldu. 22 yaşındaki Arnavut futbolcu, geleceğe yönelik transfer edilse de farkını sahaya yansıtmaya şimdiden başladı. Ofansif orta saha olarak takımına katkı veren Muci, şutları ve takımı yönlendirmesiyle dikkat çekiyor.

Beşiktaş'ın en çok bonservis ödediği 5 futbolcu kim? resim: 17   Listenin üçüncü sırasında ise Beşiktaş taraftarlarının hatırlamak istemeyeceği bir isim var. Siyah-Beyazlılara Gaziantepspor'dan 8 milyon € bedelle gelen Rodrigo Tabata, transfer hatası olarak çokça gündem olmuştu. Katar asıllı on numara, çokça eleştiri topladı.

Beşiktaş'ın en çok bonservis ödediği 5 futbolcu kim? resim: 2

   Beşiktaş'ta iki farklı dönemde top koşturan Ricardo Quaresma, 2010-2011 sezonunda Kara Kartal'a İnter'den 7,3 milyon € ödenerek katılmıştı. Taraftarların sevgilisi olan Quaresma, attığı şık gol ve paslarıyla futbolseverlerin zihninde iz bıraktı. Beşiktaş ile şampiyonluklar yaşayan Portekizli, kulüple bağını hala koparmadı.

Beşiktaş'ın en çok bonservis ödediği 5 futbolcu kim? resim: 3

   Listenin son sırasında Adem Ljajic bulunuyor. Torino'dan 6,5 milyon € bedelle Beşiktaş'a transfer olan Sırp futbolcu, iyi bir başlangıç yapsa da özel hayatındaki sorunlar nedeniyle bekleneni veremedi.

Beşiktaş'ın en çok bonservis ödediği 5 futbolcu kim? resim: 4

Etiketler Beşiktaş
Yorumlar
Kalan Karakter 800