Benim Güzel Ailem 7. Bölüm Fragman! Benim Güzel Ailem 7. Bölüm'de Neler Oldu?

TRT 1’in sevilen dizisi, Erdal Özyağcılar, Seray Gözler ve Onur Buldu’nun başrollerinde yer aldığı Benim Güzel Ailem dizisinin fragmanı yayınlandı. Peki, Benim Güzel Ailem dizisinin 7. Bölümü ne zaman?

Güncelleme:

Erdal Özyağcılar, Seray Gözler ve Onur Buldu’nun başrollerinde yer aldığı Benim Güzel Ailem dizisinin fragmanı yayınlandı.

Benim Güzel Ailem dizisinin konusu nedir?

Benim Güzel Ailem dizisinde çocuklarını evlendirmiş bir çiftin yaşamı anlatılıyor. Dört çocuklarının üçünü evlendirilen aile, son çocuklarının düğününe de hazırlık yapmaktadır. Tüm çocuklarının yuvadan uçacağı için ise büyük bir üzüntü duyarlar.

Fakat düğün hazırlığı yaparken diğer üç kardeş ellerinde bavullarla çıkıp gelir. Üç çocuk da eşinden ayrılıp baba evine dönmüştür. Üstelik düğüne hazırlanan evin küçük kızı da evlenmekten vazgeçer. Hal böyle olunca dört çocuklu konakta yepyeni bir macera başlar.

Benim Güzel Ailem dizisi oyuncuları kimler?

Erdal Özyağcılar ve Nergis Kumbasar gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin oyuncuları arasında Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Toprak Can Adıgüzel, Serra Pirinç  bulunuyor. 

Benim Güzel Ailem yeni bölümü ne zaman? 

TRT1 kanalında yayınlanan Benim Güzel Ailem dizisinin merakla beklenen 7. bölüm fragmanı yayınlandı.

Benim Güzel Ailem dizisi yeni bölümü 9 Ağustos Çarşamba saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında olacak.

Etiketler dizi
Yorumlar
Kalan Karakter 800