Bakanlıkların katılımıyla Karbon Düzenleme Mekanizması hakkında seminer düzenledi

Ticaret Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın katılımıyla AB Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması (SKDM) Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi.

Güncelleme:

   Ticaret Bakanlığı, resmi X hesabından yaptığı paylaşımda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile katıldıkları AB AB SInırda Karbon Düzenleme Mekanizması Bilgilendirme Semineri'ni duyurdu. Bakan yardımcıları düzeyinde gerçekleşen etkinlikte AB SKDM ve geçiş dönemi raporlama yükümlülüklerine yer verildi.

   Türkiye Yeşil Sanayi Projesi'nin de konuşulduğu webinar için yapılan paylaşımda "Bakan Yardımcımız Sayın Mustafa Tuzcu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Zafer Demircan ve Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Çetin Ali Dönmez'in katılımlarıyla, özel sektör temsilcilerine yönelik AB Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması (SKDM) Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi. 1000'e yakın katılımcıyla gerçekleştirilen webinarda, AB SKDM ve geçiş dönemi raporlama yükümlülüklerinin yanı sıra yeşil dönüşüm destekleri, Türkiye Yeşil Sanayi Projesi, yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği destekleri, ayrıca ülkemizde karbon fiyatlamasına dönük alternatif çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu" ifadeleri yer aldı.

Yorumlar
Kalan Karakter 800