Bakanlık 158 tarım ve orman uzman yardımcısı alacak

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek alımlar kapsamında, 158 tarım ve orman uzman yardımcısı pozisyonuna başvuru kabul edilecek.

Güncelleme:

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek alımlar kapsamında, 158 tarım ve orman uzman yardımcısı pozisyonuna başvuru kabul edilecek. Bakanlık, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, çeşitli lisans programlarından mezun adayları yarışma sınavıyla değerlendirecektir. Bu sınav, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olarak düzenlenecek olup, her aday sadece belirtilen alanlardan birine başvurabilecek.

Bakanlık 158 tarım ve orman uzman yardımcısı alacak resim: 0

Nasıl başvurulur? 

Başvurular, 8-29 Ocak 2024 tarihleri arasında "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" internet adresi üzerinden yapılabilecek. Yazılı sınav aşaması, 23 Mart'ta Ankara'da test yöntemiyle gerçekleştirilecek ve bu aşamada başarılı olan adaylar, en yüksek puandan başlanarak belirlenen personel sayısının dört katı kadar aday, sözlü sınava çağrılacak.

Başarılı adayların listesi, Bakanlığın resmi internet sitesinde ilan edilecek ve bu ilan tebliğ yerine geçecektir; ayrıca tebligat yapılmayacak. Başvuruların detayları ve güncel bilgiler ilgili internet adresinden takip edilebilir.

Yorumlar
Kalan Karakter 800