Astrolojik Fırtına: Ekim 2023'te hangi burçları neler bekliyor? Gezegenlerin sizden sakladığı sırlar

9 Ekim - 15 Ekim 2023 arasında burcunuzun etkisi altındasınız ve yıldızlar size meydan okuyor! Bu hafta, astrolojik hareketlerle dolu. Her şey, işlerin karışıklığa dönüşmeden hemen önce bir temizlik anı ile başlar.

Güncelleme:

10 Ekim 2023'te Plüton, beş aylık bir geri hareketin sonrasında Oğlak burcuna dönüş yapacak. Bu süreç, Plüton'un derinlemesine neden olduğu güç dengelemeleri ve ruhsal iyileşme dönemlerini beraberinde getirdi. Plüton'un bu geri hareketinin son günlerinde, aştığınız zorluklar için kendinize minnettarlık hissedin. Kendinizi yeniden keşfettikten sonra, hakkettiğiniz yere doğru ilerleyeceksiniz.

Eğer enerjinizi yüksek ve hazır hissediyorsanız, emin olun ki diğerleri de aynı şeyi hissediyor. 11 Ekim 2023'te Mars, Akrep burcuna giriş yaparak bu hissi arttıracak. Mars, kendi yönetimevi olan Akrep'te güçlenir. Bu enerji 23 Ekim 2023'te Akrep sezonunun başlamasıyla daha da kuvvetlenecek. Mars'ın son haftalarda adil ve uyumlu Terazi burcunda olması bazı gizli davranışları gün yüzüne çıkardı. Şimdi Mars'ın Akrep'e geçişiyle, hesaplaşma dönemi başlıyor. Bu enerjiyi ya intikam için ya da daha olumlu bir amaç için kullanabilirsiniz. Hangi yolu tercih ederseniz edin, açık sözlü ve kararlı olun; gereksiz oyalamalara yer yok.

14 Ekim 2023'te Terazi burcundaki yeni ayın güneş tutulması ile hafta heyecanlı bir sonla tamamlanıyor. Bu yaklaşan tutulma, ayın bir "Ateş Çemberi" oluşturarak sadece kısmen örtülmesine neden olacak. Bu olay, astrolojik olarak yeniden doğuş ve evrimin bir göstergesidir. Bunun sonucunda, iç dünyanızdaki dengesizlikleri göz önünde bulundurup, bilgelik arayışı içine girebilirsiniz. Gezegenler bu hafta sizin dikkatinizi dağıtmak için çabalıyor, bu yüzden enerjinizin dağınık hissedilmesi doğal. Bedeninize ve iç sesinize kulak verin ve sakinliğinizi mümkün olduğunca korumaya çalışın.

Hangi burcu ne bekliyor?

Koç (20 Mart - 19 Nisan)

Bu hafta senin için büyük bir hafta Koç . Gezegen yöneticiniz Mars, 11 Ekim 2023'te Akrep burcuna geçerek genellikle ateşli tutkularınızı serinletiyor. Motivasyonunuzun aniden yok olduğunu hissedebilirsiniz ve bu, ritminize geri dönmenin yolunu bulmak için bir mücadele olabilir. Bu hafta işler zorlaştığında içsel 'mutlu yerinizi' bulun. 14 Ekim 2023'te Terazi burcunda gerçekleşecek güneş tutulması, ayaklarınızı yerden kesmek isteyen ama sizi durdurmasına izin vermeyen çifte bir bela olacak. Eski gölgeleri ve sizi takılıp kalmanızı sağlayacak hikayeleri bırakıyorsunuz. Karşınıza çıkan her ne olursa olsun, yolunuzu hissedin ve diğer taraftan daha güçlü bir şekilde ortaya çıkacaksınız.

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Boğa , bu hafta pek çok şey değiştiği için kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz . Ama endişelenmeyin; Ay sonundaki ay tutulmasına kadar sizin için büyük değişim gerçekleşmeyecek. Şimdilik yıldızlar sizden sıradan anları yaşamanızı ve umut ışığını bulmanızı istiyor. 11 Ekim 2023'te Mars'ın Akrep'e girmesi, geride bırakmak istediğiniz kötü alışkanlıklarınızı düzeltmeniz için bir şans. Zamanınızı ve enerjinizi nereye harcadığınızı değerlendirmek için zaman ayırın ve sizinle neyin geleceğine karar verirken acımasız olun. Her ne kadar sıradan bir günmüş gibi gelse de hayatınızdaki önemli bir bölümü kapatıyorsunuz. Buna göre davranın ve sınırlarınızla ve mevcut öz sevgi seviyenizle bu noktaya ulaşmak için yaptığınız tüm çalışmaları kendinize hatırlatın.

Astrolojik Fırtına: Ekim 2023'te hangi burçları neler bekliyor? Gezegenlerin sizden sakladığı sırlar resim: 0

Koç (20 Mart - 19 Nisan)

Bu hafta, Koç burcu için önemli bir dönem. Yönetici gezegeniniz Mars, 11 Ekim 2023'te Akrep burcuna girerek genelde coşkulu enerjinizi biraz dengeliyor. Bu süreçte motivasyonunuzun biraz azaldığını hissedebilir ve enerjinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Zor anlarda, kendinizi toplamak için iç huzurunuzu arayın. 14 Ekim 2023'teki Terazi'deki güneş tutulması, sizi biraz sarsabilir fakat bu sizi durduramaz. Geçmişten gelen eski alışkanlıkları ve engelleri geride bırakmaya hazırsınız. Karşılaştığınız zorluklara rağmen, cesaretle ilerleyin ve daha da güçlenerek bu süreci atlatın.

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Boğa, bu hafta birçok değişiklikle karşı karşıya olabilirsiniz ve bu değişiklikler sizi biraz rahatsız edebilir. Ancak telaş yapmayın; asıl büyük değişiklikler ay sonundaki tutulma ile gerçekleşecek. Şu an için yıldızlar, günlük rutininizin tadını çıkarmanızı ve olumlu yanları gözlemlemenizi öneriyor. 11 Ekim 2023'te Mars'ın Akrep'e taşınması, bazı eski alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz için iyi bir zaman. Zaman ve enerjinizi en verimli nasıl kullanabileceğinizi değerlendirin ve neyi hayatınızda tutup neyi bırakmanız gerektiğine dikkatlice karar verin. Günler belki sıradan geçiyor gibi hissedebilir, fakat siz önemli bir yaşam dönemini tamamlıyorsunuz. Bunu hatırlayın ve bugüne kadar kendi içinizde yaptığınız gelişmeleri takdir edin.

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Bu dönem, içsel büyüme ve öz farkındalık zamanı, İkizler. 14 Ekim 2023'teki Yay'daki yeni ay güneş tutulması, sizi aydınlanma yoluna sokacak. Geçmişin gölgesinde kalmayı bırakmalı ve şimdiki anı yaşamalısınız. Yıldızlar, önünüzdeki fırtınalı dönemlerde sakin kalmanızı öneriyor. Kullanabileceğiniz içgörü ve bilgeliğe sahipsiniz, bu yüzden olumsuzluklara rağmen rehberiniz olacak bu iç sesi dinleyin.

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Sevgili Yengeç, bu hafta kendi iç dünyanızı keşfetme şansınız var. Çevrenizdeki insanlara olan cömertliğiniz nedeniyle kendi ihtiyaçlarınızı unutmaya meyillisiniz. Ancak Mars'ın 11 Ekim 2023'te Akrep'e geçişi, kendinize olan ilgiyi yeniden keşfetmeniz için bir fırsat. Bu dönem, kendinizi şımartma ve sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirme zamanı. Kendiniz için en iyisini istemenizde hiçbir sakınca yok. Karşılıklı sevgi ve anlayışın önemini unutmayın.

Astrolojik Fırtına: Ekim 2023'te hangi burçları neler bekliyor? Gezegenlerin sizden sakladığı sırlar resim: 1

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Sevgili Aslan, 14 Ekim 2023'teki Terazi'deki güneş tutulması, sizi ve etrafınızdaki insanları daha iyi anlamanız için bir pencere açacak. Fikir ayrılıkları olabilir, ancak bu, başkalarının ihtiyaçlarına saygı göstermemeniz gerektiği anlamına gelmez. Sosyal çevrenizi genişletme şansınız var, bu nedenle yeni insanlarla tanışmaktan korkmayın. Beklenmedik bağlantılar sizi şaşırtabilir.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Bu hafta, sevgilinizle olan ilişkinizi değerlendirme zamanı, Başak. Zor zamanlarla başa çıkmak zordur, ama bu sizin için bir öğrenme fırsatıdır. Venüs'ün bu ay boyunca burcunuzda olması, aşkta yeni bir başlangıç için harika bir zaman olabileceğini işaret ediyor. Bu, içsel arzularınızı ve tutkularınızı ifade etme zamanıdır. İlişkinizde ne istediğiniz konusunda açık olmalı ve karşılıklı anlayışı teşvik etmelisiniz.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Bu hafta Terazi burcu için önemli gelişmeler kapıda. 14 Ekim 2023'te gerçekleşecek güneş tutulması, size asıl önceliklerinizi belirleme fırsatı verecek. Kimliğinizle ilgili bazı sorgulamalar içinde olabilirsiniz, ama bu sadece daha sağlam bir temel oluşturmanıza yardımcı olacak. Bu dönemde, ilişkilerdeki dinamikler değişebilir. Özellikle anlaşmazlıkların ortaya çıkabileceği bu dönemde sakin kalmaya ve iletişimi açık tutmaya özen gösterin. Ancak bu zorluklar, ilişkilerinizi daha da güçlendirebilir. Asıl olanın, sevdiklerinizin size olan sadakati ve sizin onlara olan bağlılığınız olduğunu unutmayın.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Enerjinizi geri kazanıyor ve eski formunuza dönüyorsunuz Akrep. Bu hafta, Mars'ın 11 Ekim 2023'te burcunuza geçişiyle, tüm hareketlerinizde ve kararlarınızda daha belirgin bir dinamiklik gözlemleyeceksiniz. Ancak bu enerjik duruşunuz, bazı kişilerle sürtüşmelere yol açabilir. Kendinizi savunmak ya da haklı olduğunuz konuda geri adım atmak yerine, sakin kalmayı ve olaylara geniş bir perspektiften bakmayı deneyin. Sezgileriniz kuvvetlidir, onlara güvenin; ancak büyük kararlar alırken 14 Ekim ve 28 Ekim 2023'teki tutulma enerjilerinin sakinleşmesini beklemekte fayda var. Bu dönemde ani hareketler, beklenmedik sonuçlara yol açabilir.

Astrolojik Fırtına: Ekim 2023'te hangi burçları neler bekliyor? Gezegenlerin sizden sakladığı sırlar resim: 2

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Zodyak'ta en büyük gezgin olarak tanınan Yay olarak, son dönemde daha yerleşik bir yaşam tarzını benimsemiş durumdasınız. Belki yeni birini tanıdınız ya da şu anki yaşadığınız yerde kendinizi daha bağlı hissediyorsunuz. Önümüzdeki aylar, yerleşik bir yaşam sürmeye ve çevrenizi daha iyi tanımaya adanmış olacak. Kendinize zaman ayırmanın, aslında size istikrar kazandırdığını fark ediyorsunuz. Kendi önceliklerinizi belirlemeniz gerekiyor. 14 Ekim 2023'teki Terazi burcundaki güneş tutulması, yeni insanlarla kurulacak ilişkiler ve hayatınızdaki seçimlerin sonunda daha iyi bir şeylere yol açacağını görmek için mükemmel bir fırsat sunacak.

Oğlak Burcu (22 Aralık-19 Ocak)

Bu hafta aşkta zorluklarla dolu, Oğlak. Ama bu sizin için ne kadar yeni? 11 Ekim 2023'te Mars'ın Akrep burcuna girişi, size önemli değerlerinizi yansıtan insanlarla bağlantı kurmanız gerektiğini hatırlatacak. Bazıları sizi katı olarak görebilir, ancak gerçekte, insanlara ikinci şanslar veriyorsunuz ve onların en iyi yanlarını görmeye çalışıyorsunuz. Ancak bu duyarlı yaklaşım, sadece karşınızdaki kişi de aynı şekilde hareket ettiğinde işe yarar. Plüton'un direkt hareketi, enerjinizi gereksiz şeylere harcamamanız gerektiğini gösteriyor. Nezaketinizin sınırları olmalıdır. Ya devam edersiniz ya da geri adım atarsınız, ama önceliğiniz her zaman kendi iyiliğiniz olmalıdır.

Kova (20 Ocak-18 Şubat)

Kova burcu, bu dönemde evrenin size bazı kafa karıştırıcı işaretler gönderdiğini düşünüyor olabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Plüton, 10 Ekim 2023'te harekete geçiyor ve 20 Ocak 2024'te enerjisini burcunuza doğru yönlendiriyor. Genellikle böyle derinlemesine bir hareket, büyük endişelere sebep olmaz; ancak Plüton'un dönüşümle ilgili enerjileri zorlu olabilir. Ancak 14 Ekim 2023'te Terazi'deki güneş tutulması, evrendeki yerinizi ve nasıl daha uyumlu hale gelebileceğinizi size gösteriyor. Bu süreçte bazı eski inanç ve alışkanlıklarınızı bırakmanız gerekebilir, ama endişelenmeyin, bu sizi yenilenmiş ve dönüştürülmüş bir hale getirecek.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Balık burcu, bu hafta içinde bolca ilham ve yeni fikirler alacaksınız. Ancak, bu enerjiyi nasıl kullanacağınıza dair bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Şanslısınız ki, 11 Ekim 2023'te Mars'ın Akrep burcuna geçişi, isteklerinizi eyleme dökmeniz için size enerji verecek. Şu anki Balık'taki Satürn ile Başak'taki Venüs arasındaki bu karşıtlık, zorluklar karşısında direnç göstererek başarıya ulaşabileceğinizi gösteriyor. Başarının anahtarı, her seferinde aynı tutarlılıkla ileriye doğru adımlar atmaktır. Eğer bu hafta yaşamınızdaki bazı alışkanlıkları değiştirmeyi düşünüyorsanız, 14 Ekim 2023'teki Terazi güneş tutulması ideal bir zaman olabilir, özellikle uyku rutininizle ilgili değişiklikler yapmak için.

Etiketler astroloji
Yorumlar
Kalan Karakter 800