Akaryakıt depolama tarifelerinde değişiklik! EPDK açıkladı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Antalya ve Kocaeli'deki depolama tesisleriyle ilgili olarak TP Petrol Dağıtım Anonim Şirketi'nin depolama tarifesinde değişiklik yaptığını duyurdu.

Güncelleme:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), TP Petrol Dağıtım Anonim Şirketi'nin Antalya ve Kocaeli'deki depolama tesislerine yönelik depolama tarifesini revize etti. EPDK'nin bu konuda aldığı Karar, bugün yayımlanan Resmi Gazete'de yer aldı. Söz konusu karar ile TP Petrol Dağıtım AŞ'nin "Antalya Depolama Tesisi" ve Kocaeli'deki "Yarımca Depolama Tesisi"nde faaliyet gösteren depolama tarifesi onaylandı.

Buna göre, Antalya Depolama Tesisi'nde günlük depolama hizmet bedeli, benzin türleri için metreküp başına 0,51 lira, motorin için ise 0,37 lira olarak belirlendi. Aynı tesis için teslim alma hizmet bedeli, benzin ve motorin türleri için 13,87 lira olarak uygulanacak.

Yarımca Depolama Tesisi'nde ise günlük depolama hizmet bedeli, benzin türleri için metreküp başına 0,51 lira, motorin için ise 0,37 lira olarak düzenlendi. Bu tesis için benzin ve motorin türleri için teslim alma hizmet bedeli 13,87 lira, deniz yakıtı için ise 9,49 lira olarak belirlendi. EPDK'nin bu kararı, Resmi Gazete'de yayımlanan bugünkü sayı ile resmiyet kazandı.
 
 
 
 
 

Etiketler akaryakıt
Yorumlar
Kalan Karakter 800