Adra GYO borsada ne zaman işlem görecek? Halka arz tarihi belli oldu!

Adra GYO’nun borsada ne zaman işlem göreceği belli oldu! Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş’nde halka arzda borsa tarihinin ne zaman olduğu konusunda araştırmalar devam ediyordu. Adra GYO’nun ne zaman işleme geçeceği gündemde. İşte açıklamalar!

Güncelleme:

ADGYO borsa işlem tarihi merak ediliyordu. 14-15 Eylül tarihleri arasında talep topladığı bilinen Adra Gayrimenkul’ün halka arzı belli oldu! Aynı zamanda Adra GYO’nun borsa da ne zaman işlem göreceğinin merak edildiği de gündeme geliyor. Söz konusu olan ADGYO’nun halka arzı kaç lot ve ne zaman işlem göreceği konusundaki sonuçlar haberimizde. Adra Gayrimenkul talep topladığı halka arzda kaç lot verecek? ADGYO borsa da ne zaman işlem görmeye başlıyor? Merakla beklenen soruların ardından sonuç açıklandı!

Adra GYO’nun halka arzda kaç lot verdiği belli oldu!

Kurumsal bir gayrimenkul yatırım şirketi olan Adra GYO, halka arzı kaç lot verdiği gündeme geliyordu. 14-15 Eylül tarihleri arasında talep topladığı bilinen Adra Gayrimenkul’ün halka arzı sonuçlarını paylaşıyoruz! Herkesin merak ettiği 2023 Adra GYO halka kaç lot vereceği açıklandı. Herkes tarafından merak edilen halka arz lotu işte gündemde. Adra GYO, halka arzda yatırımcılara 34 lot dağıtıldığını açıkladı. Halka arzda 1 TL nominal değerli olan paylarda 22,66 TL sabit fiyatın üzerinden satışa sunuldu biliniyor. Adra GYO’nun halka arzı tam olarak 1.6 milyar TL büyüklüğünde bir değer olduğu açıklandı!

Adra GYO borsada ne zaman işlem görecek? Halka arz tarihi belli oldu! resim: 0

ADGYO borsa da ne zaman işlem görecek herkes merak ediyor!

Kurumsal bir şirket olan Adra GYO’nun halka arzının açıklanmasından sonra borsa da ne zaman işlem göreceği hakkında merak tufanı oluştu. ADGYO’nun halka arzı kaç lot dağıtılacağı konusundaki açıklamaların ardından, Adra GYO’nun borsa da ne zaman işlem göreceği gündeme oturuyor. ADGYO, borsa da SPK onayıyla yürütülen bu süreçte ne zaman işlem göreceği konusunda araştırmalar hızla devam ediyordu. Açıklama geldi! Herkesin merak ettiği Adra GYO “ne zaman işlem görecek?” sorusu açıklığa kavuşuyor. Adra Gayrimenkul’ün 14-15 Eylül tarihleri arasında talep topladığı halka arzı sonuçlarından sonra Adra GYO’nun 20 Eylül Çarşamba günü işlem göreceği açıklandı.

Etiketler Borsa halka arz Hisse
Yorumlar
Kalan Karakter 800