3 kamu kuruluşuna 1360 personel alınacak. Nasıl başvuru yapılır?

Gelir İdaresi Başkanlığı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü, toplamda 1360 kişiyi istihdam etmek üzere personel alımına gidecek. İlgili duyurular, Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki nasıl başvuru yapılıyor?

Gelir İdaresi Başkanlığı, 1271 gelir uzman yardımcısı alımı için sınav düzenleyecek. Başvurular 15 Nisan'da başlayacak ve 25 Nisan Perşembe günü sona erecek. Adaylar, başvuru sırasında öncelik sırasına göre tercih ettikleri 5 ili belirleyebilecekler.

Aynı zamanda Gelir İdaresi Başkanlığı, 50 devlet gelir uzman yardımcısı için de personel alımı yapacak. Ön başvurular 7-13 Mart, nihai başvurular ise 22-28 Mart tarihleri arasında alınacak. Her iki alım için giriş sınavları, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek.

3 kamu kuruluşuna 1360 personel alınacak. Nasıl başvuru yapılır?  resim: 0

Tarım ve Orman Bakanlığı'na 8 denetçi, 29 uzman personel alınacak

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, 8 denetçi ve 29 uzman personel alımı yapacak. Başvurular, 29 Aralık'ta başlayacak ve 7 Ocak'ta sona erecek. Adaylar, başvurularını kurumun internet sitesi üzerinden elektronik olarak gerçekleştirebilecekler.

TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü, 2 personel alımı için başvuruları kabul edecek. İş başvuruları, 3 Ocak'a kadar https://kariyer.tubitak.gov.tr adresinden yapılabilecek.

Etiketler işçi alımı kamu
Yorumlar
Kalan Karakter 800