2024 memur maaş zamları belli oldu! Vedat Işıkhan açıkladı!

2024’te yapılacak olan memur zamları gündeme gelmekte. Memur zamları yüzde kaç artacak! Herkesin merak konusu olan önümüzdeki sene için yapılacak memur zamları ne kadar yükselişe geçiyor açıklama geldi. İşte memur maaşı zamları!

Güncelleme:

2024 yılında yapılacak olan memur maaşı zamlarındaki son gelişmeleri herkes merak ediyor. Yeni senedeki memur maaşları ne kadar zamlanacak ve ne zaman açıklama geleceği konusundaki gelişmeler gündemimizde. Son durum gelişmelerinde gündeme oturan ve öne çıkan önümüzdeki senede memur zamlarının ne kadar artacağı konusu merakla bekleniyor. Beklenen konuşmayı Işıkhan yapıyor!

2024 senesi memur zamları açıklığa kavuşuyor!

Son günlerde gündeme oturan memur zamları hakkındaki yorumlar açıklığa kavuşuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklama yaptı! Ocak ayında gelmesi beklenen mamur zamları ne kadar artıyor herkes merak ediyor. Bakan Işıkhan rakam veriyor!

Geçtiğimiz günlerde toplu sözleşme görüşmelerinde tartışılan memur zamları hakkındaki görüşmeler tamamlandı. Enflasyon farkının belirleyici olduğu memur zamları en az ne kadar olacak Işıkhan konuşuyor! Memur zamlarının ne kadar olacağı konusundaki soruların öne çıktığı bu günlerde karar alındı. Memur maaşı zamlarının ne kadar olacağı belli oldu! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklama yaptı. Ayrıntılar haberimizin devamında…
 2024 memur maaş zamları belli oldu! Vedat Işıkhan açıkladı! resim: 0

Bakan Vedat Işıkhan açıklama yapıyor!

Geçtiğimiz haftalarda toplu sözleşme görüşmelerinde konu olan memur zamları hakkındaki açıklama geldi. Yıl başında gelecek olan memur zamları artışı hakkında Işıkhan konuştu! Merak edilen memur maaşı zamlarıyla ilgili olarak açıklamalar geliyor. 2024 senesindeki memur zamları artışları merak ediliyordu. Bu doğrultuda memur maaşı zamları konusunda dikkati çeken Işıkhan açıklamayı yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Ankara da açıklamayı yaptı. Işıkhan, “Memur ve memur emeklilerimiz için yapılacak olan zamlar enflasyon hedeflemesine göre Ocak 2024’te yaklaşık olarak yüzde 50 artış olacak. En az devlet memuru maaşı 22 bin 17 liradan, 33 bin liraya kadar ulaşacak” dedi. Henüz emekli maaşlarıyla ilgili bir açıklama yok fakat Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla çalışmaların sürdürüldüğünü söyleyen Işıkhan, “Çalışmalar bittiğinde Cumhurbaşkanımıza sunulacak” dedi.
 

 

Etiketler Maaş Zam
Yorumlar
Kalan Karakter 800