2023 sonbahar ekinoksu her burcu etkileyecek! İşte şanslı burçlar...

Ekinoksun muhtemelen sonbaharın ilk günü olarak kabul edildiğini biliyorsunuzdur ama bu ne anlama geliyor? Ekinoks hangi burçları etkileyecek? İşte tüm detaylarıyla şanslı burçlar...

Güncelleme:

Sonbahar ekinoksu nedir?

Sonbahar ekinoksu, günün gece kadar uzun olduğu bir zamandır. Ekinoks kelimesinin kökeni Latince eşit anlamına gelen “aequus” ve gece anlamına gelen “nox” kelimelerinden gelir. Ekinoks yılda yalnızca iki kez gerçekleşebilir (ilkbaharın ilk gününde ve sonbaharın ilk gününde). Zodyaktaki yıllık yolculuğunuzun bu noktasında, ruhsal bir sıfırlamayı benimsemeniz teşvik ediliyor. İlkbahar ekinoksu çoğu zaman hayatınızda yeni bir başlangıcı simgelese de, sonbahar ekinoksu ilişkilerinizde yeni bir başlangıcı temsil eder. “Ben”i kurdunuz, şimdi “biz” nerede? Sonuçta sonbaharın “kelepçe mevsimi” olarak anılmasının bir nedeni var.

Sonbahar ekinoksu 23 Eylül'de saat 2:50 ET'de, yani güneşin Terazi'ye girdiği anda gerçekleşecek.
Sonbahar ekinoksunun aynı zamanda güneşin uyum ve diplomasinin ana hava burcu olan Terazi'ye girdiği an olduğunu hatırlamak da önemlidir. Terazi mevsimi yaklaşırken, enerjimizi geri çekmemizi, farkındalık uygulamamızı ve yaşamlarımızda daha güçlü bir denge duygusunu benimsememizi sağlama eğilimindedir. Ve herkesin hayatı birbiriyle o kadar iç içe olduğundan, bu dengeyi bulmanın büyük kısmı, birisiyle gerçek bir bağlantı kurma yeteneğinize bağlıdır. Sonbahar ekinoksunun size başka birinin bakış açısını dinlemenizi ve saygı duymanızı hatırlatmasına izin verin.

2023 sonbahar ekinoksu her burcu etkileyecek! İşte şanslı burçlar... resim: 0

Koç burcu

Sonbahar ekinoksu sizin için her zaman güçlü bir dönüm noktasıdır Koç. Bu, güneşin ortaklıklarla ilgili yedinci evinize girdiği ve hayatınızda önem taşıyan insanlara ışık tuttuğu zamandır. Mevsimler değişmeye başladıkça kendinizi hayatınıza yön veren ilişki dinamikleri hakkında daha fazla düşünürken bulabilirsiniz. Sizin için önemli olan insanlarla bağınızı güçlendirerek sonbahar ekinoksunu kutlayın. Göz göze gelmekte zorlansanız bile ilişkilerin sizi değiştirmek için tasarlandığını unutmayın. Ortaya çıkan her şey üzerinde çalışarak kendinizi nasıl değiştireceğinizi de öğreniyorsunuz. 2023 yılı için yıllık burcunuzun tamamını buradan okuyun.

Boğa burcu

Boğa, sonbahar ekinoksunu kucaklarken kendinizi daha organize olmak isterken bulabilirsiniz. Güneş, ritüeller ve rutinlerle dolu altıncı evinize girerken, sizi tamamen şimdiki anın tadını çıkarmanın zevkiyle yeniden bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Aklınızda bu kadar çok şey varken, sizi kendinize döndürecek kişisel bakım rejimleriyle yeniden bağlantı kurmanız önemlidir. Gününüzü planlayarak ve "ben" zamanınızı yeniden planlama dürtüsüne direnerek sonbahar ekinoksunu kutlayın.

İkizler burcu

Sonbaharda en çok sevdiğiniz şeylerle yeniden bağlantı kurmanın zamanı geldi Sevgili İkizler. Sonuçta sonbahar ekinoksu her zaman yıllık yolculuğunuzun en canlı ve tutkulu dönemlerinden birini başlatır. Güneş eğlence, romantizm ve zevkle dolu beşinci evinize girerken aklınızdaki tek şey sizi iyi hissettiren şeyi yapmak! Kendinizi şımartmak için her türlü nedeniniz olmasına rağmen, bunun aynı zamanda yaratıcılığınızı kucaklamak ve içinizde kabaran sanatsal güçlerden yararlanmak için de güçlü bir fırsat olduğunu unutmayalım. İçinizdeki çocukla ilgilenmeyi unutmayın çünkü onlar çizgilerin dışını renklendirmenize yardımcı olmak için buradalar.

Yengeç burcu

Yengeç, bu dönemde yaratıcılığınızı ve kendinizi ifade etme yöntemlerinizi yeniden düşünmeye eğilimli olabilir. Sonbahar ekinoksunu takip ederek, yeni bir hobiye başlama veya sanatla daha fazla meşgul olma fırsatını değerlendirin. Güneşin beşinci evinize girdiği bu dönemde, çocukça neşe ve oyunun tadını çıkarmak önemli olacak.

Aslan burcu

Sıcaklar azalmaya devam ederken, yavaş yavaş uyandığınızı ve uykulu yaz havasından kurtulduğunuzu hissedebilirsiniz. Sonbahar ekinoksu gerçekleştiğinde, duyularınızı uyandıracak ve merakınızı harekete geçirecek canlandırıcı bir değişimi temsil edecek. Güneş iletişimle ilgili üçüncü evinize girerken, sonbahar ekinoksu sizi yalnızca sosyalleşmeye ve yakın arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmaya teşvik etmekle kalmıyor, aynı zamanda soru sormanız ve şu anda ilginizi çeken ne varsa onun hakkında daha fazla bilgi edinmeniz için size ilham veriyor. Zekanızı genişletmek isteyen tarafınıza yaslanın çünkü beyniniz bir güç artışını benimsiyor.

Başak burcu

Sonbahar ekinoksunun gerçekleştiği an aynı zamanda Başak mevsiminin de sona erdiği andır. Ve güneş dönüşünüze veda ediyor olsanız da, aynı zamanda hayatınızın bir o kadar heyecan verici yeni bir aşamasını da kucaklıyorsunuz. Sonbahar ekinoksu her zaman güneşin ikinci para ve istikrar evinize girdiği anın simgesidir; bu, yalnızca en son sonbahar ürünlerine harcama havasında olmadığınız, aynı zamanda kendinizi ayarlama havasında olduğunuz anlamına da gelir. Uzun vadeli başarı için hazırız! Şimdi hedefler belirlemeye ve finansal bağımsızlığın ve arzuladığınız lükslerle dolu bir yaşamın temellerini atmaya başlamanın güzel bir zamanı.

Terazi burcu

Terazi, sonbahar ekinoksunda kimse senden daha motive ve güçlenmiş hissetmiyor. Sonuçta bu aynı zamanda Terazi sezonunun da başlangıcı! Güneş benliğinizdeki ilk evinize dans ederken, kendinizi cildinizde daha kendinden emin, enerjik ve canlı hissederken bulabilirsiniz. Artık güneş dönüşünüz devam ettiğine göre, şimdi kim olduğunuzu, kim olduğunuzu ve kim olacağınızı düşünmenin zamanı geldi. Ancak, kendinizi aşırı derecede eleştirmek ve yuvarlak bir deliğe sığması için kare bir çiviye baskı yapmak yerine, olduğunuz her şeyi (kusurlarınız ve diğerleri) onurlandırmaya zaman ayırın. Bu sonbahar ekinoksu, olmadığınız biri olmakla değil, saygı duyabileceğiniz biri olmakla ilgilidir.

Akrep burcu

Akrep, sonbahar ekinoksunu her zaman derin ve ruhsal düzeyde hissedersin. Sonuçta bu, güneşin bilinçaltı güçlerle dolu 12. evinizde uyuduğu ve size en içsel düzeyde şifa getirdiği zamandır. Sonbahar ekinoksu dünyanıza inerken, hayalleriniz daha canlı hale gelebilir ve kendinizi bazı önemli ruhsal yüklemeler yaparken bulabilirsiniz. Bu sıralar kendinizi daha uykulu, daha duygusal ve daha tembel hissediyorsanız, bunun nedeni yalnızca büyük bir içsel iyileşme sürecinde olmanızdır. Neden kendinize bu içsel dönüşüme uyum sağlamak için zaman ve alan vererek iyileşmeyi kolaylaştırmıyorsunuz? Günlük tutarak, meditasyon yaparak, eski sorunlar üzerinde düşünerek geçmişinizin bagajını bırakmanın yollarını bulabilirsiniz.

Yay burcu

Sonbahar ekinoksunda tüm bakış açınızın değiştiğini görebilirsiniz. Ekip çalışmalarına daldıkça kendinizi “ben” zihniyeti yerine “biz” zihniyetiyle düşünürken bulabilirsiniz. Güneş topluluk ve sosyal bağlantılarla ilgili 11. evinize girdiğinden, karizmanızı dünyanın geri kalanına yayılan olumlu değişimi uyandırmak için kullanıyorsunuz. Ve 11. ev aynı zamanda umutları ve hayalleri de yönettiği için sonbahar ekinoksunda bir dilek tutmak için her türlü nedene sahipsiniz. Sonuçta, ötelerin ötesine ulaşıyorsunuz ve nihai vizyonunuzla bağınızı güçlendiriyorsunuz. 

Oğlak burcu

Oğlak burcu, iş ve kariyerle ilgili konularda daha fazla odaklanma eğiliminde olabilir. Sonbahar ekinoksu, kariyerinizde ve toplum içindeki durumunuzda yeni başlangıçları simgeler. Daha fazla sorumluluk alabilir ve uzun vadeli hedeflerinizi gerçekleştirmek için çalışabilirsiniz. Güneşin zirveye ulaşmasıyla, liderlik becerilerinizi gösterme zamanınız gelmiş olabilir.

Kova burcu

Kova burcu, sonbahar ekinoksu süresince yeni düşüncelere ve fikirlere açık olabilir. Yenilikçilik ve özgürlük arayışı bu dönemde daha da önem kazanabilir. Toplumsal konularda daha aktif olabilir ve dünya çapında değişim yaratma arzunuzu arttırabilirsiniz. Ufuklarınızı genişletmek ve bilginizi arttırmak için seyahat etmeye veya yeni şeyler öğrenmeye meyilli olabilirsiniz.

Balık burcu

Balık burcu, bu dönemde duygusal derinliklerine dalmaya ve içsel dünyasını keşfetmeye meyilli olabilir. Sonbahar ekinoksu, kendi gölgelerinizle yüzleşme ve geçmişteki yaraları iyileştirme zamanı olabilir. Ruhani uyanış ve kişisel dönüşüm süreçleriniz hız kazanabilir. Başkalarına empati kurma ve onları anlama yeteneğinizde bir artış yaşayabilirsiniz.

Etiketler ekinoks sonbahar
Yorumlar
Kalan Karakter 800