2023-2024 eğitim ve öğretim yılı e-okul kapanma tarihi açıklandı!

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı sonuna doğru gelirken, milyonlarca veli ve öğrencinin aklında ”e-Okul ne zaman kapanacak?” sorusu yer almaya başladı. İşte sizlerle 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı e-okul kapanma tarihi...

Güncelleme:

Öğrenci ve velilerin, okuldaki not durumu, karne ortalaması ve devamsızlık detayların karneyi almadan görüntülendiği e-Okul sisteminin ne zaman kapatacağı gündem konusu olurken, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gündem konusu olan bu soruya yanıt geldi....

E-okul ne zaman kapanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) e-Okul giriş ekranı veli ve öğrenciler tarafından sıklıkla ziyaret edilen uygulama arasında yer almaya devam ederken, özellikle dönem sonu daha çok giriş yapılmaya devam ediyor. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı sonuna doğru gelirken, milyonlarca veli ve öğrenciler tarafından merak konusu olan ”e-Okul ne zaman kapanacak?” sorusu yanıt ararken, 2024 yılı e-Okul’un kapanacağı tarihe ulaşıldı.

Yapılan araştırmalar sonucunda, e-Okul erişimi karne gününe kadar devam edeceği bilgisine ulaşıldı. Not girişleri ise karne gününe birkaç gün kala sonlanacaktır.

2024 yılı 2. Dönem ise 14 Haziran Cuma günü son bulacak.

E-Okul VBS sistemine "eokul.meb.gov.tr" adresinden giriş yapılarak, açılan ekranda "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığı yer alacaktır. Veli Bilgilendirme Sistemini tercih ettikten sonra, e-Devlet'e aracılığıyla e-Okul sistemine giriş yapılabilir.

Yorumlar
Kalan Karakter 800