2 bin 928 subay ve astsubay alımı yapılacak! İşte şartlar...

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisinde eğitim-öğretim görecek 438 subay ile 2 bin 490 astsubay alımı yapılacak.

Güncelleme:

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi tarafından duyurulan ilanlara göre, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde eğitim alacak subay ve astsubay alımları yapılacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan bilgilere göre, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı tarafından düzenlenecek eğitim-öğretim programları kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın subay ihtiyacını karşılamak amacıyla toplamda 438 askeri personel alımı gerçekleştirilecektir. Bu kontenjanın 25'i muvazzaf, 383'ü sözleşmeli jandarma subayı (erkek/kadın), 30'u ise sözleşmeli sahil güvenlik subayı (erkek/kadın) olarak belirlendi. 

2 bin 928 subay ve astsubay alımı yapılacak! İşte şartlar... resim: 0

Ayrıca, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın astsubay ihtiyacını karşılamak üzere 2 bin 490 askeri personel alımı yapılacaktır. Bu kontenjanın da 12'si muvazzaf, 2 bin 368'i sözleşmeli jandarma astsubayı (erkek/kadın), 110'u ise sözleşmeli sahil güvenlik astsubayı (erkek/kadın) olarak planlandı. 

Başvuru yapacak adaylar, başvuru şartları ve aranan niteliklere dair detaylı bilgilere "www.jandarma.gov.tr" adresinde yer alan başvuru kılavuzunda ulaşabilirler. Başvurular, 14 Ocak tarihine kadar "https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris" adresi üzerinden gerçekleştirilecek.
 
 
 
 

Etiketler işçi alımı
Yorumlar
Kalan Karakter 800