Daha iyi izlenim için vücut dilinizi doğru kullanın

Beden dilinizi doğru kullanıyor musunuz? Duruşunuz düşündüklerinizi yansıtıyor mu? Beden dilini kullanarak çevremize yanlış mesaj gönderme ihtimalimizi azaltmak için ne yapabiliriz? İşte beden dilini doğru kullanma önerileri....

Para Durumu Para Durumu info@paradurumu.tv
1 3 GÜVEN VERİN
GÜVEN VERİN

-Doğal aralıklarla, iyi bir göz teması kurun. Yabancılarla ortalama göz teması üç saniye sürer ve daha aşina hale geldikçe bu süre artar.

-Sert bir duruştan kaçının. Omuzlarınız kambur ya da çok düz duruyorsa güveni yansıtmayan gerilimi gösterir.

-Çok hızlı veya aceleci yürümeyin.

-Ellerinizi ceplerinize sokmaktan kaçının.

2 3 ÇEKİCİLİĞİ VE ROMANTİK İLGİYİ BELİRTMEK İÇİN BEDEN DİLİ
ÇEKİCİLİĞİ VE ROMANTİK İLGİYİ BELİRTMEK İÇİN BEDEN DİLİ

-Mümkün olduğunca sık gülümseyin, tabii konuşmaya uygun olduğu sürece. Kadınlar genellikle erkeklerden daha sık gülümser, ancak erkekler ilgilerini ifade etmeye çalışırken bunun için ekstra çaba gösterebilirler.

3 3 DOSTLUĞU VE AÇIKLIĞI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN BEDEN DİLİ
DOSTLUĞU VE AÇIKLIĞI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN BEDEN DİLİ

-Konuşmaya uygun olduğu için sık sık gülümseyin. Ellerinizi görünür ve avuç içi açık tutun. Kapalı veya gizli ele, sanki bir tehdit oluşturabilecekmiş gibi içgüdüsel olarak tepki veririz. Açık ve dikey veya yukarı bakan avuç içleri kapalı avuçlardan daha dostça algılanır.

-Kendinizle diğer kişi arasına nesne yerleştirmekten kaçının. Buna elektronik cihazlar, kahve fincanları, bardaklar vb. dahildir. Bu nesneleri doğrudan aranızda değil, hafifçe sağ veya sol tarafınıza yerleştirmeye çalışın. İki kişi arasına çok fazla nesne yerleştirmek, güvenli bir mesafeyi korumak için bariyer oluşturmak olarak kabul edilir.

-Kollarınızı kavuşturmaktan kaçının. Bu duruş birkaç farklı şekilde okunabilir.

Etiketler beden dili
Yorumlar
Kalan Karakter 800