2023'te cebinden para eksik olmayacak burçlar

Burçların parayla ilişkisi 2023 yılında nasıl olacak? Hangi burçların parayla yolları daha sık kesişecek. Gökyüzündeki değişiklikler, hangi burçlara şansı da beraberinde getirecek. İşte 2023'ün paraya para demeyecek burçları…

1 14 HANGİ BURÇLARA PARA AKACAK!
HANGİ BURÇLARA PARA AKACAK!

2023'te o burçlara para akacak! Yüzyıllardır gökyüzündeki değişikliklerin, gezegenlerin ve yıldızların konumlarının kimi burçlar için şansı da beraberinde getireceğine inanılır.  Bu bilimdışı inanca göre 2023'te para akması muhtemel burçlar da yüksek sesle dile getiriliyor. 

İşte zengin olma olasılığı en yüksek 6 burç ve şanslı tarihleri;

2 14 BOĞA BURCU
BOĞA BURCU

Geçen yıl ki önemli tutulmalar sayesinde, özellikle kendinizi nasıl tanıttığınız ve bire bir bağlarınızda nasıl göründüğünüz konusunda büyük bir değişim yolundaydınız. Bu tema devam edecek insanlara verdiğiniz izlenimin değişmesi size yeni kapıların açılmasına neden olacak ve potansiyel olarak 2023'teki kârınızı etkileyecektir.

5 Mayıs'ta ve 28 Ekim'de burcunuzdaki ay tutulması iş yaşantınıza ve para akışınıza etki edecek şekilde kimlere yakın olmanız gerektiği konusunda sizi bir değişime sokacak. Şans ve gelişimin gezegeni Jüpiter burcunuzda seyrediyor. Hem de neredeyse tüm sene boyunca. Yeni fırsatlar, onları kovalayanların olacak. Hareketsiz kalmayın.

3 14 BAŞAK BURCU
BAŞAK BURCU

20 Nisan civarında, ortak kaynaklar sektörünüze yeni bir dizideki ilk güneş tutulması düşüyor. Bu dizi, sizin için daha çok kazanç ve güvenlikle ilgili olacak.

Bu, bütçenizi elden geçirmek, yatırım yapmak veya birlikte iş kurma stratejisi oluşturmak için heyecan verici ve tatmin edici bir an olabilir. Becerilerinizi hızla geliştirin ve bol kazanca hazır olun. Karamsarlığa kapılmadan inançla ilerlediğinizde çok büyük fırsatları yakalayabilmeniz an meselesi.

23 Ağustos'tan 15 Eylül'e kadar, yöneticiniz haberci Merkür burcunuzda geri hareket edecek , bu da büyük bir öz-düşünme ve tutku projelerinde ne kadar ilerlediğinizi ve buradan nereye gitmek istediğinizi analiz etmenizi sağlar. Yolunuzu iyi belirleyin çünkü senenin sonlarına doğru büyük bir değişim sizi bekliyor olabilir.

4 Ekim civarında, para bölgenizde gerçekleşen yılın ikinci güneş tutulmasının etkilerini hissedeceksiniz. bu oyunun kurallarını değiştiren bir zaman olabilir. Büyük değişimleri kucaklamak zor olabilir, ancak sizi tatmin edici bir yöne yönlendirmesi için sezginize güvenin.

4 14 TERAZİ BURCU
TERAZİ BURCU

2021'in sonlarından bu yana, para ve ortak kaynaklar sektörünüzdeki tutulmalar sayesinde öz-değer, kazanç ve paylaşılan varlıklarla ilgili büyük değişimler yaşıyorsunuz ve bu hikaye bu yıl devam ediyor ve burcunuz doruğa ulaşıyor.

5 Mayıs'ta para sektörünüzdeki ay tutulması ve 28 Ekim'de ortak kaynaklar bölgenizdeki bir ay tutulması civarında, nasıl kazanmak istediğinize ve gelecekte gelirinizi nasıl dağıtacağınıza dair büyük farkındalıkları benimsiyor olacaksınız.

16 Mayıs'tan 25 Mayıs 2025'e kadar ortak gelir sektörünüzde hareket eden genişleyen Jüpiter sayesinde, sevdiğiniz biriyle para kazanmaya odaklanmanız da artar. Bu rahatlık düzeyi, güvenliğin ve hatta zenginliğin artmasına neden olacak.

Burç haritanızda Venüs, 23 Temmuz'dan 4 Eylül'e kadar ağ sektörünüzde geri hareket edecek ve bu size uzun vadeli dileklerinizi ve bunları gerçekleştirmek istediğiniz insanları yeniden hayal etme şansı sunabilir.

5 14 YAY BURCU
YAY BURCU

Haberci Merkür'ün para konularında 18 Ocak'a kadar gerilemesi sayesinde 2023, kazançla ilgili kafa karışıklığı ve bazı iletişim sorunları ile başlarsa sakın korkmayın ve cesaretiniz kırılmasın.

Jüpiter bu yıl yaratıcılığınızı ve kıvrak zekanızı yükseltecek bu nedenle, sanatsal bir hobiyi büyük bir ek gelire dönüştürme fikri etrafında dönüp duruyorsanız, 16 Mayıs'a kadar vaktiniz var.

İşe biraz fazladan zaman veya enerji ayırmak, bir projeyi baştan sona yönlendirmek için gönüllü olmak veya sonuçta büyük bir fark yaratan küçük ayrıntılara daha fazla dikkat etmek bu yıl fark yaratmanızın anahtarı.

23 Ağustos'tan 15 Eylül'e kadar haberci Merkür, kariyer sektörünüzde geri hareket edecek ve bu da büyük resim hedeflerinizi yeniden düşünmeniz için bir fırsat sunuyor. Hedeflediğiniz şey, kalbinizin şu anda istediği şeyle uyumlu olmayabilir ve bunun etrafında derinlemesine düşünmek için sağlam bir zaman ayırmak, daha fazla tatmin ve başarı için zemin hazırlayabilir.

6 14 KOVA BURCU
KOVA BURCU

7 Mart'tan 24 Mayıs 2025'e kadar, sıkı çalışmanın ve bağlılığın gezegeni Satürn, para bölgenizden geçiyor, bu da kararlı ve saçma sapan bir şekilde işe burnunuzu sokma arzunuzu büyütüyor.

23 Mart'tan 11 Haziran'a kadar, dönüşüm gezegeni Pluto burcunuza dalarak size 2024'ün büyük bir bölümünde ve ardından 2043'e kadar olacaklara bir göz atma imkanı sunuyor.

Bu geçiş, nihayetinde, gerçekten yankı uyandıran kazanç fırsatlarını çekebilecek olan kişisel gücü talep etme yeteneğinizi artırabilir.

5 Mayıs civarında, kariyer sektörünüzdeki ay tutulması, profesyonel ilerleme peşinde koşmanın bir parçası olan sorunlu bir kalıba veda etme gücü veriyor. Doğru adımlarla para kapılarını aralayabilirsiniz.

7 14 BALIK BURCU
BALIK BURCU

7 Mart'tan 24 Mayıs 2025'e kadar burcunuzdan geçen görev yöneticisi Satürn sayesinde öz imajınızla ilgili büyük değişimlere hazırlanın. Ve kendinize ne kadar güvenirseniz, hak ettiğiniz fırsatlar için savaşmaya o kadar istekli olursunuz.

16 Mayıs'tan 25 Mayıs 2024'e kadar iletişim bölgenizden geçen şanslı Jüpiter sayesinde, daha fazla sosyalleşmeye "evet" demek, bu yıl gelirinizi artırmanın anahtarıdır.

Bu arada, paranızı ve ortak gelir bölgelerinizi aydınlatan, ufuk açıcı yeni bir tutulma serisi bu yıl başlıyor. İlk olay, para bölgenizde bir güneş tutulması 20 Nisan'da gerçekleşecek ve hayatınızı nasıl kazandığınıza dair sert ama önemli bir gerçekle yüzleşmenizi gerektirecek.

8 14 DİĞER BURÇLAR NELER YAŞAYACAK?

Bu aydınlanma size zengin olma fırsatı sağlayabilir. Heyecan uyandıran bir yolun peşine düşmenin zamanı gelmiştir, çünkü arzuladığınız oyun sonuna ulaşmanın en önemli noktası coşkudur. Harekete geçin.

9 14 KOÇ BURCU
KOÇ BURCU

Yönetici gezegeniniz Mars, iletişim sektörünüzde 12 Ocak'a kadar geri hareket edecek. Sıfırdan herhangi bir yeni kazanç fırsatı elde etmek için zor bir zaman. Merkür, 18 Ocak'a kadar kariyer bölgenizde geri hareket edecek ve profesyonel büyümeye yol açabilecek otorite figürleriyle görüşmeleri oyalayacak.20 Nisan civarında güneş tutulması burcunuza düştüğünde bir unvan değişikliğini destekliyor.

10 14 İKİZLER BURCU
İKİZLER BURCU

6 Ocak'ta gelir sektörünüzdeki dolunay sayesinde, kapıdan çıkar çıkmaz, bu yıl para açısından elde etmek istediğiniz şey etrafında büyük bir iç araştırma yapma fırsatına sahip olacaksınız. Satürn'ün 7 Mart'taki vardiyası kariyer sektörünüzü aydınlatıyor, bu nedenle 24 Mayıs 2025'e kadar profesyonel hayallerinizi sağlamlaştırmak için daha fazla sıkı çalışmaya ve daha fazla sorumluluk almaya hazırlanın. 

11 14 YENGEÇ BURCU
YENGEÇ BURCU

20 Nisan'da kariyer bölgenizde gerçekleşecek ve bu, otoriteyle etkileşim kurma biçiminizde büyük bir değişiklik getirebilir. Uzun süredir uğraştığınız ve sizi hak ettiğiniz tanınmaya doğru fırlatacağını bildiğiniz uzun vadeli bir vizyon için savaşmaya hazır olun. 23 Temmuz'dan 4 Eylül'e kadar, zenginlik gezegeni Venüs, gelir sektörünüzde geri hareket edecek ve bu, kazancınızı geçici olarak yavaşlatabilir, ancak zenginliğini arttırmak için önemli bir şans sunar.

12 14 ASLAN BURCU
ASLAN BURCU

16 Mayıs - 25 Mayıs 2024 tarihleri arasında, servet gezegeni Jüpiter, profesyonel başarılarınıza büyük bir ışık tutan kariyer bölgenizde olacak. Sonunda, burnunuzu taşlama taşına koymak için aradığınız alkış ve ilgiyi hak edeceksiniz. 23 Temmuz'dan 4 Eylül'e kadar, zenginlik gezegeni Venüs burcunuzda geriye doğru hareket eder, markanızı ve kişisel sunumunuzu yeniden düşünmek için ileriye doğru bir mola verin, bu da sizinle senkronize olan daha fazla fırsata yol açabilir.

13 14 AKREP BURCU
AKREP BURCU

Bolluk gezegeni Jüpiter'in 16 Mayıs'tan 25 Mayıs 2025'e kadar ortaklık sektörünüzde hareket edeceği gerçeğiyle vurgulanıyor ve vizyonunuzu paylaşan insanlarla bir araya geldiğinizde daha fazla gelir getirme yeteneğinizi vurguluyor. Merkür retrosu - 13 Aralık - 1 Ocak 2024 - gelir alanınıza giriyor, bu da para kazanma yaklaşımınızı derinlemesine düşünmenize ve iyileştirmenize olanak tanıyor.

14 14 OĞLAK BURCU
OĞLAK BURCU

Dönüşüm ve güç gezegeni Plüton, 23 Mart'tan 11 Haziran'a kadar para sektörünüzden geçerek 2024'ün büyük bölümünde gelirlerinizdeki değişimi destekliyor. Pluto ile devam eden çalışmanız, faydalanmanız gerektiğini düşündüğünüz fırsatlara kendinizi uydurmaya çalışmak yerine, sizin için tasarlanan fırsatlara doğru ilerlemenize yardımcı olacak.

Yorumlar
Kalan Karakter 800