Ünlülerin servetlerini harcamaktan çekinmediği 10 saçma şey

Sahip oldukları mal varlıkları ve ışıltlı hayatlarıyla haberlere konu olan ünlülerin akıl almaz paralar döktüğü 10 şeyi açıklıyoruz!

1 10

Mike Tyson o dönemdeki eşi Robin Givens için 24 ayar altından özel sipariş bir küvet yaptırdı. Küvetin 2 milyon dolar değerinde olduğu konuşuluyor.

2 10

Ünlü oyuncu Nicolas Cage 2000’li yılların başında ilk Superman çizgi romanı kopyası için 150 bin dolar ödediğinde haberlere konu olmuştu.

3 10

Beyonce sahne performanslarından birinde giydiği altın kaplama kostüme yüz binlerce dolar ödedi.

4 10

Attığı her adım olay olan Kim Kardashian 2013 yılında Kanye West ile birlikte satın aldıkları malikanelerine 1 milyon dolar ödeyerek altın kaplama dört tuvalet yaptırıp gündem oldu.

5 10

Taksidermiye ilgisiyle bilinen Amerikalı oyuncu ve model Amanda Seyfried daha önce de bu alanda yaptığı harcamalarıyla söz konusu olmuştu. 2011’de birkaç milyon dolar ödeyerek Antoine adındaki taksidermik minyatür atı İngiltere’den Amerika’ya getirtmiş ve evinin oturma odasına koymuştu.

6 10

Spice Girls’ün eski grup üyesi ve futbolcu David Beckham’ın eşi Victoria Beckham 2011 yılında kendine özel yaptırdığı altın iphone ile adından söz ettirmişti. Kaynaklara göre Victoria Hanım bu telefona 35 bin dolar civarında para ödemiş ve telefon 150 gram 24 ayar altın kullanılarak el işçiliği ile üretilmiş.

7 10

Oprah da özel sipariş küvet sahiplerinden. Vücudunun alçısı alınarak mermer ve oniksten üretilen bu küvetin ona ne kadara mal olduğu tam olarak bilinmiyor.

8 10

İlginç tarzı, sahne şovları ve müziğiyle kitleleri kendine hayran bırakan Lady Gaga’nın hayaletlerden çok korktuğu ve 50 bin dolar karşılığında kendisine özel bir hayalet detektörü yaptırdığı çıkan haberler arasında.

9 10

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus, beş köpeğinin lüks arabalarını tüy ve çizik içinde bırakmasını istemeyince çözümü sadece onların kullanacağı bir araba almakta buldu. Ünlü şarkıcı 2013 yılında değeri 100 bin doları bulan ve yalnızca köpeklerine tahsis edilmiş bir Range Rover satın aldı.

10 10

Batman hayranlığı herkes tarafından bilinen Justin Bieber, Cadillac CTS-V model arabasını birkaç yüz bin dolar daha harcayarak Batmobile’a dönüştürdü. Bu proje için Pimp My Ride programında yaptığı akıl almaz araba modifikasyonlarıyla ünlenen Ryan Friedlinghaus’la çalıştığı biliniyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800