Ücretsiz bisiklet eğitimleri başlıyor! Nasıl başvuru yapılır?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İspark, ücretsiz bisiklet eğitimi için kayıt almaya başladı. Yenikapı ve Maltepe’deki İsbike Bisiklet Okulu’nda yapılan başvurularla ilgili detaylar içeriğimizde…

Güncelleme:

Amacı en kısa sürede, en fazla kişiye temel bisiklet sürüş eğitimi vermek olan İsbike Bisiklet Okulu’nda eğitim hem teorik hem uygulamalı olarak gerçekleştirilecek.

1 Haziran’da başlayan eğitimler İsbike Yenikapı Bisiklet Evi ve İspark Maltepe Orhangazi Şehir Parkı Otoparkında yapılacak.

Ücretsiz bisiklet eğitimi saatleri

Sabah 9:00 ve öğlen 14:00 saatleri olarak iki seansta yapılacak eğitimler ortalama 4 saat sürüyor. Yapılan kayıtlar sadece bir seans için geçerli oluyor ve kişi kendine uygun tarih ve seansı seçerek kayıt yaptırabiliyor.

Ayrıca İsbike Bisiklet Okulu eğitimlerinde kullanılacak bisiklet de temin ediliyor.

Ücretsiz bisiklet eğitimine başvuru yapmak ve detaylı bilgi alabilmek için https://bisikletokulu.isbike.istanbul/  web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İsbike ile İstanbul'u turla

İSPARK, kentin 300 noktasında bulunan yaklaşık 3 bin akıllı bisikletle hizmet veriyor. Bisiklet severler İSPARK’ın Avrupa ve Anadolu ve yakasında bulunan İsbike istasyonlarından kiraladıkları bisikletlerle; Florya’dan Küçükçekmece’ye, Karaköy’den Sarıyer’e, Bakırköy’den Fatih’e, Bostancı’dan Kartal, Pendik ve Kurtköy’e, Üsküdar’dan Beykoz’a, istedikleri noktaya yolculuk yapabiliyorlar. 

Yorumlar
Kalan Karakter 800