Trendyol cüzdan nedir?

Alışveriş uygulaması Trendyol’da kredi kartı ile ödemenin yanında kullanıcılar Trendyol cüzdan ile de ödeme yapabilmektedir. Peki Trendyol cüzdan nedir? Trendyol cüzdan nasıl kullanılır?

Güncelleme:

Trendyol alışveriş severlerin sık sık alışveriş yaptığı bir uygulamadır. Kıyafetten elektronik eşyaya, gıdadan, ev tekstili ürünlerine kadar her şey Trendyol’da bulunmaktadır. Kişiler ödeme yöntemi olarak kredi kartı ya da banka kartını kullanmaktadır. Trendyol’da nakit ya da kapıda ödeme yapılmamaktadır.

Trendyol alışverişlerinde kullanılan kredi kartı ya da banka kartının dışında Trendyol cüzdan ile de kişiler ödeme işlemlerini gerçekleştirebilmektedir.

Trendyol cüzdan nedir?

Trendyol cüzdan Trendyol’da alışveriş yaparken kullanılan bir ödeme yöntemidir. Kredi kartı ya da banka kartından belirli miktarda tutar Trendyol cüzdana aktarılarak ödeme işlemi gerçekleştirilebilir.

Trendyol cüzdan nasıl kullanılır?

Trendyol cüzdana belli miktarlarda para yatırarak alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.  Trendyol cüzdanı kredi kartınızı kaydetmeden para tanımlayarak kullanabilirsiniz.  

Cüzdanınızı aktif hale getirmek için, "Hesabım" sekmesinde bulunan "Trendyol Cüzdanım" sayfasına gidin ve cep telefonu numaranızı girin. Ardından, size gönderilen tek kullanımlık onay kodunu ilgili alana girerek "Onayla" butonuna tıklayın. Aktivasyon işleminiz tamamlandıktan sonra, "Trendyol Cüzdanım" sayfasında kart bilgilerinizi seçerek yüklemek istediğiniz tutarı belirleyin ve cep telefonunuza gönderilen onay kodu ile birlikte Cüzdan hesabınıza bakiye yükleyin. Bu bakiye ile hemen alışveriş yapabilirsiniz, ancak minimum alışveriş tutarınız kadar bakiyeniz olması gerektiğini unutmayın.
 

Trendyol cüzdan ile ödemenin avantajı nedir?

Trendyol cüzdanıyla yapılan alışverişlerde ödenen tutarın %1’i Trendyol cüzdan hesabına geri geliyor. Örneğin, 1000 TL tutarında bir alışveriş yapıldığında, 10 TL Trendyol cüzdanına anında tanımlanıyor.

Etiketler Trendyol
Yorumlar
Kalan Karakter 800