Kardemir’den emekli olanlara müjde!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), emekli olanlara ve olacaklara müjdeli bir haber verdi.

Güncelleme:

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), emekli olanlara ve olacaklara müjdeli bir haber verdi. Habere göre onlar emekli olduklarında yerlerine çocukları şirkete girerek çalışmaya devam edebilecek. Tek şart ise gerekli uygunlukların çocuklar tarafından taşınması.

Fabrikadan yapılan açıklama emekli olacak ve olan vatandaşlara müjde gibi geldi. Yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada yer alan 600 işçi alımının 300 tanesinin yapıldığına işaret edildi. Aynı zamanda fabrikadan emekli olan vatandaşlarında çocuklarının şartları taşıması durumunda işe alınacağı belirtildi. Bunun emekliliğe teşvik ile ilgili bir karar olduğunun da altı çizildi.

Kardemir işçi alımı yapıyor

Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir açıklama ile birlikte emekli olacak olan vatandaşlara da müjdeyi belirtti. Buna göre Kardemir’in kaliteli insan kaynağını artırarak devam edeceğini belirten Demir, şirkette çalışan ve emekli olarak değer katan herkese teşekkür ederek sözlerini noktaladı. Bu habere en çok emekli olmak için şartları taşıyan kişilerin sevineceği ise şimdiden belli oldu. Özellikle çocuklarının çalışmasını isteyen ebeveynlerin bu haber sonrasında emekli olacağı haberleri gelen bilgiler arasında.

Etiketler emekli
Yorumlar
Kalan Karakter 800