Ekim ayında emeklilere müjde gelir mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ekim ayında emekliye bir müjde gelir mi sorusunu yanıtladı. Detaylar haberimizde...

Güncelleme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin yılbaşında güncelleneceğini belirten Işıkhan aynı zamanda emeklilerin maaşlarına bir güncelleme gelip gelmeyeceği sorusunu da yanıtladı. İşte detaylar...

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunun (TİSK), tarafından düzenlenen toplantıya katılan Işıkhan, emekli maaşı ile ilgili düzenlemenin yapılacağını, çalışmaların son hızı ile devam ettiğini belirtti. Kısaca soruları yanıtlayan Vedat Işıkhan, daha sonra beraberindekiler ile birlikte toplantının yapılacağı salona geçti.

Ekim ayında emeklilere müjde gelir mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıkladı resim: 0

Işıkhan, TİSK programında söz aldı

İşverenler ile ilgili de çalışmalarından bahseden Işıkhan bu anlamda ellerinden geleni yaparak işverenlerin önünü açmak için çalışma yaptıklarından bahsetti. Toplantıda söz alarak konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, özellikle İşkur ve SGK anlamında istihdamı artırmak için çalıştıklarının altını çizdi.

İşverenlere verdikleri teşviklerin süreceğini açıklayan Işıkhan, "Her şeyden önce işsizlikle mücadele istihdamı artırma ve yatırım ortamını iyileştirme, işverenlerimize destek, temel stratejik hedefimiz arasında olmaya devam edecektir. " dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli gibi liderler de emekli ücretleri hakkında bu sıralarda bol bol açıklama yapmaktan geri durmuyorlar. Çalışmaların son hızı ile devam ettiğini belirten liderler, emeklilere daha iyi bir yaşam şartı sunabilmek adına tüm güçlerin seferber edildiğinin altını çiziyorlar.

Etiketler Ekonomi Haber emekli
Yorumlar
Kalan Karakter 800
Büret Seri
İnşallah emeklilere iyileştirme gelir 29 ekim de 5 bin tl verirler
To Mu
Ônlerinde seçim var yapmak zorundalar artiş