Aura Nedir? Aura Nasıl Yükseltilir?

Aura ne demek? Aura ne anlama gelir? Soruları sıkça aratılmakta. Peki aura nedir? Aura'nın TDK anlamı nedir? İşte aura kelimesinin ne anlama geldiği hakkında merak edilenler…

Aura ne demek?

Aura; insanlar, bitkiler ve nesneler gibi canlı ve cansız varlıkların çevrelerinde bulunan enerji alanını ifade eder. Bu enerji alanı, çıplak gözle görülemeyen ancak bazı duyarlı kişiler tarafından algılanabilen bir ışıma veya parlama olarak tanımlanabilir. Aura, fiziksel bedenle ruhsal veya enerjetik beden arasındaki etkileşimi yansıtan bir tür enerji yansımasıdır.

Aura genellikle renkler ve desenler şeklinde algılanır. Aura renkleri kişinin duygusal durumuna, enerji seviyelerine ve ruhsal sağlığına göre değişebilir. Örneğin huzurlu ve dengeli bir kişinin aurası daha açık ve parlak renklere sahip olabilirken stresli veya endişeli birinin aurası daha mat veya karışık renkler içerebilir.

Bazı insanlar doğuştan gelen bir duyarlılığa sahip olabilir ve auraları görmek veya hissetmek konusunda daha yetenekli olabilirler. Ayrıca meditasyon, yoga gibi spiritüel pratiğe sahip kişiler de zamanla bu yeteneği geliştirebilirler.

Aura'nın TDK'de yer alan anlamı nedir?

Aura ne demek sorusunun cevabı TDK tarafından şöyle yanıtlanır:

Fransızca aura

  • (isim) Canlıların bedenlerini çevreleyerek kalkan görevi yaptığı varsayılan, katmanlardan oluşan ve kendine özgü rengi olan elektromanyetik alan.
  • (isim) Canlılardan insan gözünün göremediği bir frekans düzeyinde titreşen ışınlar biçiminde yayılan bir tür enerji.
  • (isim, tıp) Epilepsi krizi veya migren gibi nöbetlerde görülen ve duyuları etkileyen, kişiden kişiye değişebilen, haberci bir belirti.

Aura Nasıl Yükseltilir? 

Günlük rutinlerinizle, auranızı güçlendirmek ve etki alanını genişletmek için birkaç küçük aktiviteyi uygulayabilirsiniz. Pat Longo gibi bir spiritüel şifacı ve yazarın önerilerine göre, olumlama yapmak, meditasyon pratiği gerçekleştirmek, görselleştirme tekniklerini kullanmak veya odayı tütsüyle temizlemek gibi yöntemlerle auranızı arındırabilir ve güçlendirebilirsiniz.
 

Etiketler ne demek #nedir
Yorumlar
Kalan Karakter 800