Aşkınızın Hesabı Var mı?

Sadece Size Özel... Sevgilinizle / eşinizle hedefe dayalı ortak bir hesap açın. Bu hesaptaki birikiminizi ister bir sonraki seyahatiniz için yapın, ister yeni bir televizyon için, isterseniz evinize almak istediğiniz yeni koltuk takımınız için…  Önemli olan bunu ikinizin ortak istediği bir hedef için yapıyor olmanız. Neden mi? Ortak hesabınız...

Sadece Size Özel... Sevgilinizle / eşinizle hedefe dayalı ortak bir hesap açın. Bu hesaptaki birikiminizi ister bir sonraki seyahatiniz için yapın, ister yeni bir televizyon için, isterseniz evinize almak istediğiniz yeni koltuk takımınız için…  Önemli olan bunu ikinizin ortak istediği bir hedef için yapıyor olmanız.

Neden mi? Ortak hesabınız, ortak finansal hedefler oluşturma alışkanlığınızı geliştirecek ve birlikte bir şeyler yapmanın keyfi de ilişkinizi güçlendirecek. Ortak hedef oluşturmak ve finansal planlama yapmanın genel para durumunuza da faydalı olacağını da unutmayın. 'Ben para konusunda güvensizim, ortak hesap beni huzursuz eder' diyorsanız, "müşterek hesabınızdan" herhangi birinizin para çekmesi için diğerinin de imzasına gerek olan bir 'ortak' hesap açabilirsiniz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800