YKS sonuçları açıklandı

Lise eğitimini tamamlayıp üniversite hayali kuran gençler YKS üniversite sınavına katıldı. 20 Temmuz'un gelmesiyle birlikte üniversite sınav sonuçları açıklandı mı? YKS sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Sorularının cevabı merak edilmekte. İşte, üniversite sınav sonuçlarıyla ilgili güncel haberimiz!

Güncelleme:

Milyonlarca genç 2023 YKS üniversite sınavına katıldı. ÖSYM, web sitesinde yayınladığı takvime göre sınav sonuçlarının açıklanacağı günü 20 Temmuz 2023 olarak bildirmişti. Bugün üniversite sınav sonuçları açıklandı mı, YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanır, üniversite sınavı sonuçları erken açıklanır mı soruları da gündem olmuş durumda.
 
 


 YKS sonuçları açıklandı mı? 
 

ÖSYM’ 2023 YKS sınav sonuçları 20 Temmuz 2023 tarihinde açıklandı. Adaylar ve aileleri yoğun bir girişle sınav sonuçlarını öğrenmeye çalıştı. 

YKS sonuçları açıklandı resim: 0

YKS sonuçları nasıl sorgulanır? Üniversite sınavı sonuç öğrenme ekranı nasıl açılır?

 
Her sene olduğu gibi adaylar YKS sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifre bilgileri ile ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden sorgulayabilecekler. Aynı zamanda üniversite sınavı sonuçları ÖSYM’nin mobil uygulamasından da sorgulanabilecek.
 


2023 YKS Sonuç sistemi ekranına buradan giriş yapabilirsiniz.

Etiketler YKS ÖSYM
Yorumlar
Kalan Karakter 800