Yeni Call of Duty oyunu Modern Warfare 3 duyuruldu! İşte fragmanı...

Activision, Call of Duty serisine ait yeni oyununun duyurusunu bir fragmanla gerçekleştirdi. Yeni oyunun adı beklendiği gibi "Modern Warfare 3" olarak belirlendi ve fragmanla birlikte oyunun senaryo detayları ve piyasaya sürülme tarihi paylaşıldı. İşte fragmanı...

Yayınlanan fragman, Call of Duty serisinin yeni oyunu hakkında heyecan verici yeni bilgiler sunuyor. Call of Duty: Modern Warfare 2'nin hikayesini sürdüreceği düşünülen oyunun daha ayrıntılı bilgileri 17 Ağustos tarihinde açıklanacak.

Activision aynı zamanda fragmanla beraber oyunun çıkış tarihini de duyurdu. Call of Duty: Modern Warfare 3, 10 Kasım tarihinde piyasaya sürülecek. Şirket, oyuncuların sevindirecek bir haberi de duyurarak, Call of Duty: Modern Warfare II'de elde ettikleri içerikleri yeni oyuna aktarabileceklerini belirtti. Bu sayede oyuncular, önceki oyun serisinden silahlar dahil olmak üzere birçok içeriği yeni oyuna taşıyabilecekler.

Oyunun kötü karakteri: Vladimir Makarov

Fragmana baktığımızda, oyunun kötü karakterinin önceki seride olduğu gibi Vladimir Makarov olduğunu gözlemliyoruz. Fragmanda gerçek dünya sahneleri ile oyun içi grafikler iç içe geçmiş ve etkileyici sahneler sunulmuş.

Oyun çeşitli platformlarda olacak

Activision'ın yeni oyunu, sadece bilgisayarlar için değil aynı zamanda PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformlarında da oynanabilecek. Bu arada, oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte muhtemelen Activision Blizzard, Microsoft tarafından satın alınmış olacak. Uzun süren tartışmaların ardından, Microsoft'un dev oyun şirketini 69 milyar dolarlık bir anlaşma ile satın almasının önünde şu an sadece İngiltere Rekabet ve Piyasalar Kurumu duruyor. (Shiftdelete)

Etiketler Call of Duty
Yorumlar
Kalan Karakter 800