Steam, sevilen oyunu hafta sonuna özel ücretsiz yaptı!

Steam, hafta sonuna özel popüler bir oyunu ücretsiz erişime açtı. İşte detaylar...

Güncelleme:

Milyonlarca kullanıcıya sahip en büyük dijital oyun mağazalarından biri olan ve sürekli olarak oyuncular için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam eden Steam, son olarak, oyuncuların büyük çoğunluğundan olumlu geri bildirimler alan popüler PvP oyunu, kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sundu.

Dijital oyun platformları veya oyun geliştiricileri, kendi oyunlarını tanıtmak amacıyla zaman zaman ücretsiz erişim kampanyaları düzenleyebilirler. Bu şekilde oyuncular, oyunu ücretsiz olarak deneyimleyebilir ve beğenirlerse satın alabilirler. Temel amaç, kullanıcıların herhangi bir ücret ödemeden oyunu deneyimlemesine olanak tanımaktır.

Hafta sonuna özel ücretsiz oyun!

Steam'de hafta sonuna özel düzenlenen etkinlik kapsamında çevrim içi PvP oyunu Forts, 16 Ekim saat 17.00'a kadar ücretsiz erişime açıldı. Bu tarihe kadar, bu oyunu hiçbir kısıtlama olmadan deneyimleyebilirsiniz. Ancak belirtmek gerekir ki, süre sona erdiğinde erişim hakkını kaybedeceksiniz.

Steam, sevilen oyunu hafta sonuna özel ücretsiz yaptı!  resim: 0

Forts, EarthWork Games tarafından geliştirilen ve oyuncuların güçlü kuleler inşa ettikten sonra savaşmaya dayalı bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bu oyun, normalde 149 TL'ye satılmaktadır. Ayrıca, sistem gereksinimlerinin çok yüksek olmadığını da belirtmek isteriz.

Etiketler Steam
Yorumlar
Kalan Karakter 800