Spider-Man 2'nin merakla beklenen fragmanı yayınlandı

Insomniac, Spider-Man 2'nin PlayStation 5'e özel olarak 20 Ekim'de piyasaya sürülmeden önce lansman fragmanını paylaştı. İşte merakla beklenen fragman...

Güncelleme:

Fragman, yeni kötü adamlar Sandman ve Mister Negative'i tanıtarak, bu düşmanlara ilk kez göz atmamıza olanak sağlıyor. Ayrıca, Harry Osborne'un görüntüsü, Spider-Man'ın Lizard'a karşı mücadelesi ve Venom'un yakından incelenişi gibi unsurları içeriyor.

Fragman, Peter Parker'ın oyundaki olaylar sırasında Venom'a dönüşebileceğini öne sürerek önemli bir olay örgüsü gelişimine işaret etmektedir. Ancak, bir önceki Spider-Man 2 fragmanı, uzaylı kostümünün arkasındaki kişinin Pete'in arkadaşı Harry Osborn olduğunu güçlü bir şekilde ima etmişti.

Örümcek Adam'ın ikinci oyununda karşılaşacağı kötü adamların listesi genişliyor. Avcı Kraven ve Lizard zaten bilinirken, şimdi Sandman ve Mister Negative de kadroya dahil oldu. Fragmanın özetinde şu ifadeler yer alıyor:

"Marvel’s Spider-Man: Miles Morales'te yaşananlardan dokuz ay sonra, Miles hâlâ Peter'ın yardımına başvururken, gizemli bir ortak yaşam ortaya çıktığında, Peter ve Miles'ın ilişkileri teste tabi tutuluyor. Peter, ortak yaşam güçleri kazandıkça değişmeye başlıyor ve Miles, Mary Jane, Harry ve arkadaş grubunun geri kalanı bir yandan Peter'a yardım ederken, diğer yandan da Kraven, Lizard, Sandman ve Venom gibi yeni kötü adamların yaklaşan tehditleriyle yüzleşmek zorunda kalıyor!"

Marvel’s Spider-Man 2, 20 Ekim 2023'te piyasaya çıkacak. Sony, oyunun çıkışına özel olarak konsol kılıfları ve DualSense kumanda ile birlikte özel üretim PS5 konsol paketini de tanıttı.

Etiketler Spider-Man
Yorumlar
Kalan Karakter 800