Oyunseverlere müjde: Windows oyunları artık Android'de!

Windows oyunları yıllardır çeşitli yöntemler ile mobil dünyada yerini alıyor. Winlator isimli yeni bir emülatör uygulaması, Android kullanıcılarının Windows oyunlarını doğrudan telefonlarında oynamalarını sağlıyor. İşte detaylar...

Winlator, Android cihazlarda Windows oyunlarını oynamak için geliştirilen yeni bir emülatör uygulamasıdır. Snapdragon yonga setleriyle uyumlu olan bu uygulama, ARM tabanlı işlemcilerde çalışmaktadır. Oyunseverler, Deus Ex Human Revolution, Fallout 3 ve Mass Effect 2 gibi Windows oyunlarını Android cihazlarında deneyimleyebilirler.

Ancak bazı performans sorunları ve grafik düşüklükleri de dikkat çekiyor. Yine de basit 2D oyunları başarıyla çalıştırabiliyor. Uygulamayı kurmak ve oyunları oynamak oldukça kolay, ancak bazı ayarlamaların kullanıcı tarafından yapılması gerekiyor.

Oyun dünyasında farklı bir deneyim yaşamak isteyen Android kullanıcıları için Winlator harika bir seçenek olabilir.

Andorid'e nasıl oyun yüklenir? 

Android telefon ve tabletlere yüklemek çok kolay. Bu bağlantıya giderek Winlator APK’sını kurabilir, ardından gerekli OBB dosyasını manuel olarak indirerek Android cihazınıza taşıyabilirsiniz. (Shiftdelete)

Etiketler Android
Yorumlar
Kalan Karakter 800