Oyun severlere müjde: Bethesda’nın üç oyunu ücretsiz!

Oyun dünyasında her hafta birtakım oyunlar ücretsiz olarak sunuluyor. Bu haftanın heyecan verici haberi Bethesda'dan geldi. Oyun devi, kullanıcılarına kütüphanelerine ücretsiz olarak ekleyebilecekleri üç farklı oyun sunuyor. İşte o oyunlar...

Bethesda, Amazon Prime Gaming ve Epic Games Store ile iş birliği yaparak bu hafta üç oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor. Bu oyunlar şunlar: Doom 3, The Evil Within ve The Evil Within 2... Hepsi Windows platformu için erişime açılmış durumda.

Prime Gaming üyeleri Ekim boyunca Doom 3'ün PC sürümünü ücretsiz olarak edinebilirler. Bu 2004 yapımı hayatta kalma oyunu, id Software tarafından geliştirilmiş olup, Doom serisinin temellerini atmış ve yüksek kalitede atmosfer ve aksiyon sundu. 

Oyun severlere müjde: Bethesda’nın üç oyunu ücretsiz!  resim: 0

Epic Games Store ise Bethesda'nın psikolojik korku serisi olan The Evil Within'den iki oyunu sunuyor. Orijinal The Evil Within, 26 Ekim'e kadar ücretsiz olarak edinilebilir. Ardından, 26 Ekim'den itibaren 2017 yapımı devam oyunu The Evil Within 2, 2 Kasım'a kadar ücretsiz olarak sunulacak.

Her iki oyun da Tango Gameworks tarafından geliştirilmiş ve korku dolu dünyaları ile klasik hayatta kalma oyun mekaniğini başarıyla yeniden tanımlamış hikayeleriyle büyük beğeni topladı .

Etiketler Epic Games
Yorumlar
Kalan Karakter 800