İşte yılın en iyi 10 dizisi! IMDb açıkladı

IMDb, kullanıcı oylarıyla sıralanan ve en yüksek oyu alan 2023 dizilerini açıkladı. İşte yılın dizileri...

Para Durumu Para Durumu info@paradurumu.tv
10- Poker Face
10- Poker Face

Birinin yalan söylediğini anlama konusunda olağanüstü bir yeteneği olan Charlie, Plymouth Barracuda'sıyla yola çıkar ve her durakta yeni karakterlerle ve araştırmaktan ve çözmekten kendini alamadığı garip suçlarla karşılaşır.

9- The Diplomat
9- The Diplomat

Uluslararası bir krizin ortasında, bir diplomatik kariyer memuru İngiltere elçisi olduğu yüksek profilli yeni işi ve parlak bir politikacıyla çalkantılı evliliği arasında bocalar. 

8.Shrinking
8.Shrinking

Yas tutan bir terapist, danışanlarına tam olarak ne düşündüğünü anlatmaya başlar. Eğitimini ve ahlakını göz ardı ederek, kendisininki de dahil olmak üzere insanların yaşamlarında büyük değişiklikler yaptığını fark eder.

7- Daisy Jones & The Six
7- Daisy Jones & The Six

Dizide rock grubu Daisy Jones ve The Six'in 70'lerin LA müzik sahnesinde dünya çapında ikon statüsü arayışındaki yükselişinin ardındaki hikaye anlatılıyor.

6.Silo
6.Silo

Silo, Dünya'nın toksik maddelerle bezenmiş atmosferinden insanları korumak için kurulmuş bir yeraltı yaşam alanıdır. Rebecca Ferguson'ın canlandıracağı Juliette, çalışkan bir mühendistir. Oyelowo, Silo'nun sakinlerini korumak amacıyla düzeni sağlamaya çalışan şerif Holston'ı canlandırıyor.

5- Cunk on Earth
5- Cunk on Earth

Philomena Cunk, en büyük icatların hikayesini komik bir şekilde anlatırken ve uzmanlara insanlığın ilerleyişi hakkında sert sorular sorar.

4- Beef
4- Beef

Başarısız bir müteahhit ve hüsrana uğramış bir girişimci, trafikte kavga eden iki yabancıyken, en karanlık dürtülerinin esiri olan iki düşmana dönüşür. 

3- Jury Duty
3- Jury Duty

Program, davanın sahte olduğunun farkında olmayan jüri üyesi Ronald Gladden'ın bakış açısından ele alınan bir Amerikan jüri duruşmasını konu anlatıyor

2- Farzi
2- Farzi

Küçük çaplı, harika bir ressam olan Sunny, kusursuz sahte banknotu üreterek kalpazanlığın büyük dünyasına adım atar. İşini aykırı yöntemlerle gerçekleştiren, atılgan bir polis olan Michael ise ülkeyi kalpazanlık belasından kurtarmaya niyetlidir. 

1- The Last of Us
1- The Last of Us

Küresel bir salgının medeniyeti yok etmesinin ardından, hayatta kalan ve insanlığın son umudu olabilecek 14 yaşındaki bir kız tüm sorumluluğu üstlenir.

Etiketler Film dizi
Yorumlar
Kalan Karakter 800