İstanbul'a yakın kamp alanları: İşte en çok tercih edilenler

Kamp yapmak için başka bir şehre gitmeye, uzun yollar aşmaya hiç gerek yok. İstanbul’da yaşayanların uzun yollar tepmeden huzurlu vakit geçirebileceği en uygun kamp alanları burada! İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbul’a yakın kamp alanları tercihi…

Sahil Kamp İstanbul
Sahil Kamp İstanbul

Deniz kenarında dinlenmek isteyenler için ideal bir kamp alanıdır. İşletme içerisinde villa, bungalow, market ve restoran bulundurmaktadır. Çadır kiralayabileceğiniz ve her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz ücretli bir kamp alanıdır. Sahil kamp alanı boyunca ormanda ve sahilde yürüyüşler yapabilir, denize girebilirsiniz. Kamp ateşi yakmak istediğinizde bunun için belirlenen bölgeler dışında ateş yakmanız yasaktır. Belirlenen bölgelerde ortak kamp ateşi yakabilirsiniz.

Marmaracık Koyu Tabiat Parkı Kamp Alanı
Marmaracık Koyu Tabiat Parkı Kamp Alanı

İstanbul kamp yapılacak yerler arasında masmavi deniziyle ve doğal tabiatıyla kampseverler için ideal mekânlar arasındadır. Uzun yürüyüşlere çıkabileceğiniz sessiz ve sakin bir kamp alanıdır. Ulaşımı kolay bir bölgede yer alıyor. Telefon ve interneti rahatça kullanabileceğiniz, herhangi bir iletişim sıkıntısı çekmeyeceğiniz bir alan olarak öne çıkmaktadır. Tuvalet ve duş alma ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz mekânlar bulunmamaktadır. Diğer kamp alanlarına göre daha ıssız ve yiyecek ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz marketlerden uzaktır. Bu faktörler göz önünde bulundurularak hazırlıklı gidilmelidir.

Riva Elmasburnu Plajı Kamp Alanı
Riva Elmasburnu Plajı Kamp Alanı

İstanbul’da kamp alanları arasında en çok rağbet gören yerlerden biri de Riva Elmasburnu Plajı’dır. Deniz kenarında kamp yapmak istiyorsanız manzarası ve şehirden uzaklığı ile size dinlendirici bir alan vadediyor. İstanbul’un Beykoz ilçesine bağlı olan kamp alanına ulaşım da oldukça kolay. Kamp alanında yer alan işletmeler sayesinde yiyecek ve diğer ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz mümkün. Ayrıca kamp alanı içerisinde tuvalet ve duş imkânı da bulunmaktadır.

Polonezköy Kamp Alanı
Polonezköy Kamp Alanı

İstanbul’un Beykoz ilçesinde yer alan Polonezköy kamp alanı, İstanbul kamp yerleri arayanlar için oldukça ideal bir mekândır. Ulaşımı kolay, kısa sürede gidip doğanın tadını çıkarabileceğiniz bir alana sahiptir. İlçe merkezine yakın olması bakımından da oldukça avantajlıdır. Aracınızla trafiğe takılmadan kolayca ulaşabilirsiniz. Gıda ve su ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz marketler ve hazır yemek imkânı sunan işletmeler bulunmaktadır. Ayrıca kamp alanı içerisinde trekking, ATV turu gibi eğlenceli faaliyetlere de katılabilirsiniz.

Ağva Kilimli Koyu Kamp Alanı
Ağva Kilimli Koyu Kamp Alanı

Doğayla baş başa bir kamp planı için İstanbul tatil yerleri içerisinde kendinizi en özgür hissedebileceğiniz mekânlardan biri de Ağva kilimli koyu kamp alanıdır. Gökyüzüne kendinizi en yakın hissedebileceğiniz, deniz ve ormanın bir arada olduğu çok etkileyici bir manzaraya sahiptir. Sessiz sakin bir koy arayanlar için ideal bir mekândır. Ücretsiz kamp alanları içerisinde en huzurlu kamp alanlarından biridir.

Kumköy Kilyos Kamp Alanı
Kumköy Kilyos Kamp Alanı

Kamp alanı, İstanbul’un Sarıyer ilçesinde yer almaktadır. Ulaşımının kolay olması hafta sonu kaçamak yapmak isteyenler için ideal bir alandır. Muhteşem doğasıyla ihtiyacınız olan huzurlu kamp tatilinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Hem denizin tadını çıkarmak hem de çadırınızda sakin bir tatil geçirmek için ziyaret edebilirsiniz. Telefon ve internetinizin çekmesi konusunda sorun yaşanmamaktadır. Ayrıca çevresinde yer alan işletmelerden yiyecek ve temiz su ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Kamp alanı içerisinde tuvalet ve duş ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz temiz alanlar yer almaktadır.

Şile Seferoğulları Kamping
Şile Seferoğulları Kamping

Ağva’nın Kurfallı köyünde orman içerisinde yer alan kamp alanında doğayla iç içe olabileceğiniz bir tatil yapabilirsiniz. Şehirden uzak, kuş sesleri içerisinde uzun yürüyüşler yapabileceğiniz huzurlu bir kamp alanıdır. Deniz ve kumsala kolayca ulaşabileceğiniz yollar bulunmaktadır. Kamp alanı işletmesinden kamp çadırları edinebilmeniz mümkün. Hazır yiyecek bulabileceğiniz işletmeler de bulunmaktadır. Tuvalet ve duş ihtiyacınızı da rahatlıkla giderebilirsiniz.

Burgazada Madam Martha Koyu
Burgazada Madam Martha Koyu

İstanbul’un en sevilen adalarından biri olan Burgazada’da bulunan Madam Martha Koyu, sakinliği, denizi ve eşsiz doğasıyla tatil yapmak isteyenlerin en sık tercih ettiği mekânlardan biridir. Sessiz bir kamp alanına sahip koyda hem rahatlıkla kamp çadırınızı kurabilir hem de çevre işletmelerden ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Kamp ateşinizi de güvenle yakabilme imkânınız bulunmaktadır.

Etiketler İstanbul
Yorumlar
Kalan Karakter 800