Futbol tutkunlarına müjde! EA Sports FC 24 yayınlandı. Nasıl indirilir?

EA Sports FC Mobile 24 yayınlandı. Peki EA Sports FC Mobile 24 nasıl indirilir?

Güncelleme:

Uzun yıllar boyunca FIFA adıyla bilinen oyun, EA Sports ile FIFA arasındaki 30 yıllık işbirliğinin sona ermesiyle EA Sports FC adı altında piyasaya sürülmeye başlandı. EA Sports FC 24, şu anda ön siparişte ve 29 Eylül'de kullanıcılarla buluşacak. Mobil platformda ise bugün itibarıyla erişime açıldı.

EA Sports FC Mobile 24 nasıl indirilir?

EA Sports FC Mobile 24, App Store veya Google Play Store üzerinden indirilebilir. Oyuna ilk bakış, yakın tarihlerde paylaşılan video içeriğiyle sunuldu. Daha önceki bilgilere göre, bu futbol oyununda 500'den fazla takım, 25'ten fazla lig ve 18 binden fazla oyuncu bulunacak. Ayrıca, içerisinde Türkiye'den Trendyol Süper Ligi de yer alacak.

Futbol tutkunlarına müjde! EA Sports FC 24 yayınlandı. Nasıl indirilir? resim: 0

Oyun içinde bazı değişiklikler de yer alacak. Maç giriş sahnelerinden yeni kamera açılarına, iyileştirilmiş gol sevinçlerinden dinamik oyun hızına ve kontroldeki değişikliklere kadar pek çok yenilik oyuncuları bekliyor olacak. Ayrıca belirtmek gerekirse, FC Mobile'ın kapak yıldızı İspanyol devi Real Madrid'in başarılı futbolcusu Vinícius Júnior olacak.

Oyunun 528.6 MB yer kapladığını hatırlatmakta fayda var. Ayrıca, Apple cihazları kullananlar için belirli kriterler bulunuyor. iPhone cihazlarında en az iOS 12.2 veya üzeri, iPad cihazlarında ise en az iPadOS 12.2 veya üzeri bir sürüm gerekmekte.

Etiketler futbol
Yorumlar
Kalan Karakter 800