Epic Games'te bu hafta hangi oyunlar ücretsiz?

Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyun dağıtma etkinliğini başarıyla sürdürüyor. Bu yöntemle oyuncuları memnun eden Epic Games Store, bu hafta ücretsiz olarak sunulan oyunları duyurdu.

Epic Games, bu hafta iki oyunu ücretsiz olarak sunuyor. İlki, değeri 340 TL olan popüler strateji oyunu "Europa Universalis 4". Paradox Interactive tarafından geliştirilen bu oyun, ülke yönetimi türünü seven oyuncular için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Oynamasanız bile kütüphanenize eklemek kesinlikle tavsiye edilen bir fırsat.

Epic Games'te ücretsiz oyunlar!

İkinci ücretsiz oyun ise simülasyon türündeki "Orwell: Keeping an Eye on You". 18.5 TL değerindeki bu yapım, birinci oyun kadar popüler olmasa da sürdürdüğü eğlence deneyimi ile dikkat çekiyor. Oyunda bir dedektif rolünü üstleniyoruz ve bir terör saldırısının faillerini bulmak için araştırmalar yapıyoruz.

Europa Universalis 4 ve Orwell: Keeping an Eye on You oyunlarını ücretsiz olarak edinmek için Epic Games platformuna giriş yapmanız ve oyunları sepete ekledikten sonra ödeme işlemini 0 TL olarak tamamlamanız gerekiyor. Epic Games Store, bu hafta oyunculara ücretsiz oyunlar sunarak onların keyifli zaman geçirmesini hedefliyor.

Etiketler Epic Games
Yorumlar
Kalan Karakter 800