Epic Games iki oyunu ücretsiz yaptı: Kaçırmayın!

Epic Games, haftalık ücretsiz oyun kampanyasına devam etmekte. Son dönemde, bağımsız yapımlara odaklanan uygulama mağazası, 28 Eylül - 5 Ekim haftasında iki oyunun ücretsiz olarak sunulacağını duyurdu. Peki, Epic Games Store'da hangi oyunlar ücretsiz?

Güncelleme:

Epic Games Store, geçtiğimiz hafta bulmaca türünden Out of Line ve The Forest Quartet oyunlarını ücretsiz olarak sunmuştu. 28 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasındaki ücretsiz oyunlar ise Model Builder ve Soulstice olarak açıklandı. Bu iki yapımı da hemen kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Model Builder oyunu 

Öncelikle simülasyon türündeki Model Builder oyunuyla başlayalım. Yaratıcılığı teşvik eden bu oyun, oyuncak araçlardan Transformers'a kadar farklı ürünler yaratmanıza olanak tanıyor. Oyun içinde birçok parça, boya ve aksesuar bulunuyor.

Epic Games iki oyunu ücretsiz yaptı: Kaçırmayın! resim: 0

Soulstice oyunu

Diğer bir yapım ise aksiyon-gizem türündeki Soulstice. Kutsal Keidas Krallığı'nı konu alan bu oyun, Kimeralar ile Tayf arasındaki savaşı ele alıyor. Oyunda zaman zaman ruhlarla mücadele edecek, zaman zaman da bölüm sonu canavarlarını alt etme fırsatı bulacaksınız.

Epic Games iki oyunu ücretsiz yaptı: Kaçırmayın! resim: 1

Etiketler Epic Games
Yorumlar
Kalan Karakter 800