En sevilen iki oyun Epic Games'te ücretsiz! Kaçırmayın!

Epic Games Store, haftalık geleneğine devam ederek 26 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasındaki ücretsiz oyunları duyurdu. İşte ücretsiz oyunlar...

Güncelleme:

Epic Games Store, 26 Ekim'den itibaren 2 Kasım'a kadar The Evil Within 2 ve Tandem: A Tale of Shadows oyunlarını ücretsiz olarak sunuyor. Özellikle dikkat çeken nokta, geçtiğimiz haftanın ücretsiz oyunlarından birinin The Evil Within olduğu ve şimdi serinin ikinci oyununun ücretsiz olarak sunulması...

Kullanıcılar, bu oyunları ücretsiz olarak Epic Games kütüphanelerine ekleyebilirler. İndirildikten sonra, her iki oyun da kalıcı olarak kullanıcılara ait olacak. 

The Evil Within konusu

The Evil Within 2, 2017 yılında hayatta kalma-korku türünün önemli temsilcilerinden biri olarak piyasaya sürüldü. Oyunda, dedektif Sebastian Castellanos'un kızını kurtarmak için girdiği ürkütücü dünyanın hikayesi anlatılıyor.

En sevilen iki oyun Epic Games'te ücretsiz! Kaçırmayın!  resim: 0

Tandem: A Tale of Shadows konusu

Tandem: A Tale of Shadows ise bulmaca severlerin ilgisini çekecek türden bir oyun. Oyuncular, tehlikeli dünyalarda dolaşırken iki karakter arasında geçiş yaparak, Emma'nın kardeşi Thomas'ın kayboluşunun gizemini çözmeye çalışırlar. Zorlu bulmacaları ve heyecan verici macerası ile Tandem: A Tale of Shadows, kesinlikle denemeye değer bir oyundur.

En sevilen iki oyun Epic Games'te ücretsiz! Kaçırmayın!  resim: 1

Etiketler ücretsiz Epic Games
Yorumlar
Kalan Karakter 800