Call of Duty Modern Warfare 3'ün fragmanı yayınlandı: Türkiye fiyatı ne kadar?

2019 yılında, Call of Duty: Modern Warfare serisi, taze bir bakış açısıyla ve değiştirilmiş bir hikayeye sahip olarak yeni nesil oyuncular için sunuldu. Ayrınca Call of Duty: Modern Warfare serisinin Türkiye fiyatı da belli oldu.

Güncelleme:

Modern Warfare 3'ün  fragmanı  sonunda yayınlandı. Oyunun beklenmedik hızlı çıkışı, başlangıçta oyunun kalitesi hakkında bazı kuşkular doğursa da, yeni yayınlanan oynanış fragmanıyla bu kuşkuların dağıldığı görünüyor. 

Fragmanda, daha önce doğrulanan Makarov karakterini Modern Warfare 3'te yeniden görüyoruz. Orijinal MW3'teki havaalanı görevi, bu kez farklı bir bakış açısıyla sunuluyor. "No Russian" ifadesi bu sefer bir mesaj olarak, bir uçağın koltuğunda oturan bir kişiye iletiliyor. Ağır makineli silahlarla havalimanını ele geçirme yerine, muhtemelen uçak kaçırma görevini deneyimleyeceğiz. Ayrıca, Modern Warfare 3'teki ünlü deniz hapishanesi görevi de oyun içinde farklı bir yorumla karşımıza çıkacak.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Türkiye fiyatı ne kadar? 

Oyunun Türkiye için belirlenen ön sipariş fiyatları da açıklandı. Call of Duty: Modern Warfare 3'ü ön sipariş vermek isteyenler, standart sürüm için 1.999 TL ödemek zorunda. Daha fazla avantaj ve bonus sunan Kasa Sürümü içinse 2.799 TL gibi bir fiyat ödenmesi gerekiyor.

Etiketler Call of Duty
Yorumlar
Kalan Karakter 800