Call of Duty: Modern Warfare 2 kısa süreliğine ücretsiz!

Call of Duty: Modern Warfare 2, kısa bir süreliğine ücretsiz hale geldi. Peki Call of Duty: Modern Warfare 2 nasıl indirilir?

Güncelleme:

FPS oyunu COD: MW 2, geçici olarak ücretsiz! Dünyaca ünlü oyun şirketleri, kendi oyunlarını tanıtmak amacıyla zaman zaman ücretsiz erişim gibi çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Bu sayede oyunculara bir deneme fırsatı sunuluyor ve bu tür etkinlikler, oyun fiyatlarının yüksek olduğu ülkelerde büyük ilgi görüyor.

 Call of Duty: Modern Warfare 2 ne zamana kadar ücretsiz? 

Call of Duty serisinin yayıncısı Activision, oyuncuları cezbetmek için önemli bir etkinlik düzenledi. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Call of Duty: Modern Warfare 2'nin çok oyunculu versiyonu, 20 Eylül'e kadar ücretsiz olarak oynanabilir durumda. Ancak hikaye modu bu kampanya kapsamında yer almıyor.

Call of Duty: Modern Warfare 2 kısa süreliğine ücretsiz! resim: 0

COD: MW 2 Multiplayer oyununda Shipment, Shoot House, Dome, Farm 18, Mercado Las Almas, Embassy, Vondel Waterfront, DRC — Zone 1, Punta Mar ve Strike haritaları bulunuyor. Ayrıca Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Kill Confirmed ve Grind gibi çeşitli oyun modları da oyunculara sunuluyor.

COD: MW 2 nasıl ücretsiz oynanır?

COD: MW 2'yi ücretsiz oynamak için sadece PC sürümünü ve Battle.net platformunu kullanabilirsiniz. Bu nedenle bu platformda bir hesap oluşturmanız gerekmektedir. Daha sonra COD: MW 2'yi indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Etiketler Call of Duty
Yorumlar
Kalan Karakter 800