Bu oyunda çığlık atınca başa dönüyorsunuz! İşte merakla beklenen Don't Scream!

Çığlık attığınızda sizi başarısız sayan ve oyunu başa döndüren oyun Don’t Scream‘dan yeni fragman geldi. Dünyada bir ilk olan ve merakla beklenen oyun için geri sayım başladı. İşte detaylar...

Güncelleme:

Gece geç saatlerde ıssız bir ormanda tek başınızasınız ve karşınıza ne çıkacağını bilemezsiniz. Durum oldukça endişe verici ve güvenli bir ortamda bulunmuyorsunuz. İşte tam da bu atmosferde korku sınırlarını zorlamayı hedefleyen Don't Scream adlı oyun devreye giriyor. Adından da anlaşılacağı gibi, oyunda ne olursa olsun çığlık atmamalısınız; aksi takdirde başarısız sayılıp başa döneceksiniz.

Yakın zamanda paylaşılan yeni fragman, oyunun gelecek detaylarını gözler önüne seriyor.

Geliştirici Joure & Joe, Don't Scream'in yaklaşan versiyonuna dair yeni bir fragmanı kısa bir süre önce paylaştı. Fragmana göz attığımızda, oyunun gerçekçi grafiklerinin ilk dikkat çeken özellik olduğunu görüyoruz. Bu bağlamda, Unreal Engine 5 oyun motorunun kullanıldığını belirtmekte fayda var.

Çığlık atınca başa dönüyor

Oyunun Steam sayfasına göz attığımızda, odak noktasının 18 dakikalık kısa bir macera olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca oyunu oynamak için bir mikrofonun gerekliliği vurgulanıyor. Bunun sebebi, oyunun çığlığınızı algılaması ve çığlık attığınızda başarısız olmanız durumunda sizi başa döndürmesidir.

Don't Scream, 27 Ekim'de erken erişim aşamasına girecek ve geliştirici ilerleyen zamanlarda korku unsurları ve isteğe bağlı hedefler gibi önemli eklemeler yapmayı planlıyor.  (Shiftdelete)

Etiketler korku
Yorumlar
Kalan Karakter 800