Oyun severlere müjde! Among Us oyununun dizisi geliyor!

Popüler oyun "Among Us" heyecanını televizyon ekranlarına taşıyor. CBS Eye Animation Productions, bağımsız oyun stüdyosu Innersloth ile iş birliği yaparak diziyi geliştirme kararı aldı. Among Us"un çarpıcı dünyasının izleyicileri büyülemesi bekleniyor.

Güncelleme:

Stüdyo, CBS Eye Animation Productions aracılığıyla, diziyi geliştirmek için "Among Us "ın arkasındaki bağımsız oyun stüdyosu Innersloth ile ortaklık kurdu. Owen Dennis, CBS Studios ile yaptığı genel anlaşma kapsamında projede yaratıcı ve yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.

Resmi açıklamaya göre, dizi oyuna dayanıyor, "Mürettebatınızın üyeleri, karışıklığa neden olmak, gemiyi sabote etmek ve herkesi öldürmek isteyen bir uzaylı şekil değiştirici tarafından değiştirildi. 'Sahtekâr'ın kökünü kazıyın ya da onun ölümcül tasarımlarının kurbanı olun."

Titmouse ("Big Mouth," "Star Trek: Lower Decks") dizinin animasyon stüdyosu olarak hizmet verecek. Dennis'in yanı sıra Innersloth'tan Forest Willard, Marcus Bromander ve Carl Neisser de Titmouse'tan Chris Prynoski, Shannon Prynoski, Antonio Canobbio ve Ben Kalina ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.

Şu anda herhangi bir ağ ya da yayıncıya bağlı değil, ancak bu görüşmelerin devam ettiği söyleniyor. CBS Eye Animation Productions, Innersloth ile birlikte yapımcılığı üstleniyor. Dizi, WGA yerine The Animation Guild tarafından kapsanıyor.

"Among Us" ilk olarak 2018'de yayın hayatına başladı ancak 2020'de popülaritesinde büyük bir artış gördü. O yılın Ekim ayında, Google Play'de 66 ülkede bir numaraydı ve ikisi hariç her ülkede ilk 100'de yer aldı. Ayrıca IOS'ta da 55 ülkede bir numaraydı. 2020'nin 4. çeyreğinde, oyunun yaklaşık 500 milyon aylık aktif kullanıcısı, YouTube'da 4 milyardan fazla görüntülenmesi ve Twitch'te 1,22 milyardan fazla izleme oturumu vardı.

Oyun severlere müjde! Among Us oyununun dizisi geliyor! resim: 0

Dennis en çok Cartoon Network/Max dizisi "Infinity Train "i yaratmasıyla tanınıyor. Dizinin pilot bölümü ilk olarak 2016'da Cartoon Network'ün YouTube kanalında yayınlandı ve ilk tam sezon 2019'da ağda yayınlandı. Bunu 2020'de ikinci bir sezon izledi ve dizi 2020 ve 2021'de 3. ve 4. Sezonlar için Max'e (daha sonra HBO Max) taşındı. "The Train Documentaries" adlı on kısa filmden oluşan bir dizi 2019'da yayınlandı. "Infinity Train "den önce Dennis, popüler Cartoon Network dizisi "Regular Show "da yazar ve storyboard sanatçısı olarak çalıştı.

Among Us Dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz!

Kaynak: Variety

Etiketler dizi
Yorumlar
Kalan Karakter 800