19 Mayıs tatili için üç günlük seyahat önerisi

19 Mayıs’ın bu yıl cuma gününe denk gelmesiyle tatilin 3 gün olması kalabalıktan uzaklaşmak isteyenler için bir fırsat oldu. Pek çok çalışan tatile gitmek plan yapmaya başladı. Enuygun.com 19 Mayıs tatili için üç günlük seyahat önerisi paylaştı.

19 Mayıs tatilinde nereye gidilir?
19 Mayıs tatilinde nereye gidilir?

Enuygun.com, 3 günlük 19 Mayıs tatilinde yeni yerler keşfetmek ve keyifli bir bahar tatili yapmak isteyenler için çeşitli rotalar öneriyor.

Kapadokya
Kapadokya

Kapadokya, Peribacaları ve vadileriyle açık hava müzesi niteliğinde bir kültür şöleni sunuyor. Bölge, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan değerlere ve çömlek yapımından safariye kadar bir çok farklı etkinlik imkanı tanıyor.

Bursa
Bursa

Bursa, dini yapıları ve tarihi yapısıyla ön plana çıkıyor. Uzun Çarşı, Atatürk Evi Müzesi, Cumalıkızık en çok gezilen yerler arasında yer alıyor. Ayrıca Bursa, mutfağıyla özellikle İskender severlerin en çok tercih ettiği tatil bölgesi olarak öne çıkıyor.

Ayvalık
Ayvalık

Cunda Adası ve Sarımsaklı Plajı’yla çok sevilen tatil bölgelerinden olan Ayvalık, mayıs ayında en çok tercih edilen yerlerden biri…

Safranbolu
Safranbolu

Safranbolu özellikle eski konaklama yapıları ve tarihi evleriyle ön plana çıkan, Türk kültürünün derinlemesine hissedildiği yerler arasında yer alıyor.

Edirne
Edirne

Mayıs ayında güzel olan yerlerden biri de Meriç Nehri ile öne çıkan Edirne’dir. Meriç Nehri üzerinde sandal ve kano gezileriyle insanların keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Tunca Nehri kıyısında da yapılan çeşitli aktiviteler ile Edirne’de gidilebilecek en güzel yerlerden…

Samsun
Samsun

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı yerinde anmak isteyenlerin tercihi ise Samsun… Bandırma Vapuru, Milli Mücadele Parkı görülecek yerler arasında ilk sırada yer alıyor. Ayrıca gittiğinizde Bafra pidesi yemeyi de unutmayın…

Yorumlar
Kalan Karakter 800