Yüksek faizli kredilere Ziraat Bankası’ndan çözüm! 11.502 TL'ye 1 buçuk milyon TL kredi!

Konut fiyatlarındaki yükseliş bununla beraber konut kredilerinde artan faiz oranları birçok vatandaşın ev sahibi olma hayallerini zorlaştırırken Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Tek bir kişi için zor olabilecek kredi miktarlarında toplu kredi dönemini başlattı.

Güncelleme:

Ziraat Bankası yeni başlattığı kampanya ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı açıyor. Yüksek faiz oranları, kısa vadeler vatandaşın kredi finansmanında elini kolunu bağlarken Ziraat Bankası yeni kampanyası ile çözümü duyurdu. Ortak konut kredi kampanyası ile konut kredilerindeki zorluğu ortadan kaldıran banka müşterilerine ev sahibi olma imkanı sunuyor.  

Aylık 11.502 TL ile 1 buçuk milyon!  

Ziraat Bankası başlattığı yeni konut kredisi kampanyasında faiz oranını %3.79 olarak açıkladı. Bununla beraber 1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksit tutarının belirlenen faiz oranı ile 57 bin 512 TL olacağını belirtti. Toplu konut kredisi kampanyası ile 1 buçuk milyon TL’lik konut kredisini 5 kişi ortak çekmesi durumunda ise aylık taksit tutarı 11.502 TL olarak açıklandı.  

Ziraat Bankası toplu konut kredisi kampanyası ile ev sahibi olmak isteyen müşterilerinin dikkatini oldukça çekiyor. Kredi kampanyasından yararlanmak isteyen toplu aile, arkadaş veya grupları bankanın resmi internet sitesi üzerinden güncel oranları ve kampanyaya katılım koşullarını araştırmalıdırlar.  

Ziraat Bankası mobil ve internet bankacılığı, şubeleri üzerinden kolayca başvurusu gerçekleştirilebilecek kredi için genel olarak şu belgeler istenmektedir;  

  • Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport gibi geçerli bir kimlik belgesi, 
  • Gelir durumunuzu gösteren belgeler (maaş bordrosu, gelir vergisi beyannamesi gibi), 
  • Satın alınacak konutun tapu fotokopisi, 
  • Var ise ek gelir belgeleri, 
  • Serbest meslek sahipleri için vergi levhası, ticaret sicil gazetesi gibi belgeler. 
Yorumlar
Kalan Karakter 800