Web3 devinden yatırım alan altcoin fiyatında dikkat çeken yükselişler...

Kripto paralara olan ilginin arttığı bu dönemde pek çok kişi, kurum yatırımlarını bu alana yöneltmeye başladı.

Güncelleme:

Kripto paralara olan ilginin arttığı bu dönemde pek çok kişi, kurum yatırımlarını bu alana yöneltmeye başladı. Bitcoin halving macerası ile başlayan şu süreçte BTC fiyatlarının 38 $ seviyelerini görmesi herkes için bir boğa sinyali olarak algılandı. Yatırım yapan kişi sayısı arttıkça da yatırımların yönlendiği altcoin çeşitliliği de bir bir artıyor. İşte son olarak yaşanan gelişmelerle birlikte Web3 yatırımcısı da o altcoine önemli miktarda yatırım yaptı.

Web3 yatırım firması Animoca Brands, yeni bir yatırım kararı ile karşımıza çıktı. Daha önce birçok coine yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren kripto para yatırım firması, yeni çıkan bu altcoine önemli miktarda yatırım yapıyor.

Animoca yatırım yaptı değerinde artış görüldü!

The Open Network (TON) olarak bilinen ve Telegram tabanlı olarak bilinen TON coin bu anlamda yatırım almaya devam ediyor. Telegrama bağlı tam 800 milyon kişiye hitap etmeye hazırlanan bu token ile birlikte pek çok firmada gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırım kararı ile birlikte ton fiyatı ortalama %3 dolaylarında artış gösterdi. Bu artışların ilerleyen süreçte de devam etmesi beklentiler arasında.

Etiketler Kripto Para
Yorumlar
Kalan Karakter 800