Terra Classic (LUNC) fiyatlarında neler oluyor? Piyasa değerinde rekor artış!

Bitcoin, ETF onaylanma mevzusu ve FED tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte 40.000 $ seviyesini rahat bir şekilde aşmayı başardı.

Güncelleme:

Bitcoin, ETF onaylanma mevzusu ve FED tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte 40.000 $ seviyesini rahat bir şekilde aşmayı başardı. Bununla birlikte BTC’nin bu hareketlerinden farklı olarak Terra Classic’te Kasım ayının son haftasındaki yükselişine devam ediyor. Buna göre LUNC için hedef fiyatlarda her geçen gün değişiyor. İşte son durumlar…

2021 Kasım ayında görülen 69.000 $ seviyesinden sonra BTC hızlı bir şekilde düşüş göstermişti. Ancak gelinen son noktada düşüş trendi kırıldı diyebiliriz. Bununla birlikte altcoin piyasası da yavaş yavaş canlanmaya başladı. Bitcoin dominance olarak ağır bastığı bugünlerde altcoinlerin yükselmesi de gözle görülür bir etki ile karşımıza çıkıyor.

Terra Classic nereye gidiyor?

Pazar günü başladığı yükseliş ile birlikte 0.00020 $ seviyesini aşmayı başaran LUNC piyasa değeri yeniden 1 milyar dolar olmayı başardı. Hızlı bir şekilde yükselen kripto paranın hareketlerindeki dalgalanmalarda son hızıyla devam ediyor. Buna göre özellikle kripto paradaki gelişmeleri yakından takip eden vatandaşlar için olumlu haberlerin gelmesi yükselişi tetikleyebilir. Özellikle 0.0005 $ seviyesindeki bir direncin kırılması yükselişin fitilini yeniden alevlendirebilir.

Etiketler Bitcoin btc
Yorumlar
Kalan Karakter 800