Tellor Tributes protokolü son çeyrekte yüzde 2000'lik artışla rekor kırdı!

Kripto para dünyasının gözdesi Tellor Tributes protokolü, son çeyrekte inanılmaz bir performans sergileyerek yüzde 2000'lik bir artış elde etti.

Güncelleme:

Kripto para dünyasının gözdesi Tellor Tributes protokolü, son çeyrekte inanılmaz bir performans sergileyerek yüzde 2000'lik bir artış elde etti. TRB tokeni bugün itibariyle 243,96 dolardan işlem görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Piyasa değeri 616.9 milyon dolar olan altcoin, analistlerin yüksek beklentilerini sürdürüyor. Yılbaşı gecesi ise adeta bir patlama yaparak 650 $ seviyesini gördü ancak sonrasında sert bir düşüş yaşadı.

Tellor Tributes protokolü son çeyrekte yüzde 2000'lik artışla rekor kırdı! resim: 0

Tellor balinaları harekete geçti 120 milyon dolarlık yatırımın ardında ne var?

Tellor'un muazzam fiyat rallisi sırasında, balinaların TRB biriktirmeye başlaması dikkat çekiyor. 15 dolarlık bir maliyetle Ağustos ve Eylül aylarında başlayan bu birikim 660 bin adet TRB'yi kontrol eden 20 büyük yatırımcı grubunu ortaya çıkardı. Ancak, son veriler, bu balinaların son iki ay içinde TRB'lerini borsalara aktardığını gösteriyor, bu da piyasada dalgalanmaya ve potansiyel manipülasyon endişelerine neden oluyor.

Tellor'un büyük fiyat artışının arkasındaki balinaların, 120 milyon dolarlık yatırımın ardında TRB'lerini borsalara aktarması, piyasada dalgalanma ve olası manipülasyon endişelerine yol açıyor. Bu dramatik yükseliş sırasında analistler, altcoin'in potansiyel piyasa manipülasyonuna işaret eden önemli dalgalanmalar yaşadığına dikkat çekiyor.

Etiketler Kripto Para altcoin
Yorumlar
Kalan Karakter 800