Santiment açıkladı: O altcoine dikkat!

On – Chain analitik platformu olan Santiment zaman zaman altcoinlerle ilgili çarpıcı analizler yapıyor. Buna göre son yapılan analizde ise bir altcoine dikkat çekildi.

Güncelleme:

On – Chain analitik platformu olan Santiment zaman zaman altcoinlerle ilgili çarpıcı analizler yapıyor. Buna göre son yapılan analizde ise bir altcoine dikkat çekildi. Kripto paralardaki yükseliş ile birlikte tekrar herkesin gözü bu tür açıklamalara kayarken dikkat çeken çarpıcı açıklamalarda hala gelmeye devam ediyor. Buna göre Santiment tarafından yapılan açıklamada LINK coin için çarpıcı veriler paylaşıldı.

Santiment tarafından yapılan açıklamalarda LINK coin için yükseliş sinyallerinden bahsedildi. Buna göre LINK nezdinde yaşanan gelişmeler genelinde ise Bitcoin’in 38.000 $ seviyelerini test etmesi de bir örnek olarak gösterildi. Santiment tarafında yaşanan bu gelişmeler ile birlikte her daim aranan durumun hafta içinde yaşanan büyük miktardaki eski coin görülmesi üzerine yapılan değerlendirme olduğu bildirildi.

Santiment: “LINK coin takipte olmalı”

Açıklama öncesinde 14,36 dolardan işlem gören LINK coin aylık grafiğine baktığımızda %27 oranında bir artış göze çarpıyor. Buna göre LINK ile ilgili yapılan değerlendirmelerde de dikkat edilmesi gereken en önemli hususun 15 $ seviyesi olduğu belirtiliyor. Hareketliliğin takip edilmesi gerektiğini belirten Santiment, LINK’i izleme listesine alarak dikkat edilmesi gereken altcoinlerden bir tanesi olarak gösterdi.

Etiketler altcoin link
Yorumlar
Kalan Karakter 800