Reklam izleyerek nasıl para kazanılır?

Günümüzde internet üzerinden para kazanmanın birçok yolu var. Reklam izleyerek para kazanmak da bu yollardan biri… Peki, reklam izleyerek nasıl para kazanılır? Reklam izleyerek para kazandıran siteler hangileridir?

Güncelleme:

Reklam izleyerek para kazanmak pek çok insanın tercih ettiği ek gelir yöntemlerinden biri. Fakat, reklam izleyerek para kazanmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken önemli noktalar bulunuyor. Bunlardan en önemlisi kullanılan sitelerin güvenilirliği… Reklam izleyerek para kazanırken dolandırıcılık yapan sitelerle karşılaşabilirsiniz. Bu içeriğimizde sizlere reklam izlerken nasıl para kazanıldığını anlatacağız…

Reklam izleyerek para kazanabileceğiniz siteler

Reklam izleyerek para kazanabileceğiniz bazı siteler şunlar:

Vindale Research

Vindale Research platformunda farklı görevler yapılarak para kazanılabiliyor. Genellikle anket doldurarak para kazanma platformu olarak kullanılsa da, reklam ya da video izleyerek de para kazanılıyor.

UniClique

UniClique uygulamasında video ve reklam izleyerek para kazanabilirsiniz. Siteye ücretsiz bir şekilde üye olup, para kazanmaya başlayabilirsiniz.

MyPoints

En eski ödül sitelerinden biridir. MyPoints’de kayıt olup reklam izleyerek para kazanabilirsiniz. Belirli bir puana ulaşınca, kazandığınız parayı hediye çeki ve online ödeme platformları aracılığıyla çekebilirsiniz.

Swagbucks

En avantajlı reklam izleyerek para kazanma uygulamalarından biridir. Swagbucks uygulamasında  puan  ABD dolarına eşittir. Puanlar PayPal nakit ve hediye kartları dahil çeşitli ödüller için kullanılabilmektedir.

Reklam izleyerek nasıl para kazanılır?  resim: 0

ySense

ySense, reklam ve video izlemenin yanında anket doldurarak, alışveriş yaparak ya da oyun oynayarak da para kazanabilirsiniz.

PrizeRebel

PrizeRebel platformunda, minimum ödeme tutarı 2 ABD dolarıdır. Burada kazanılan ödüller Amazon gibi uygulamalarda da kullanılabiliyor.

Ibotta

Ibotta diğer uygulama ve platformlardan farklı olarak yalnızca video izleyerek kazanmanın dışında, üyelerine çevrimiçi veya mağazalardan yaptığı her satın alma işleminde yüzde 30’a vara para iadesi kazanma fırsatı sunuyor.

You-Cubez

You-Cubez, üyelerine reklam ve video izleyerek para kazanma fırsatı dışında firmalara işlerini tanıtmaları için reklam verme olanağı da tanıyor.

adBTC

adBTC ile reklam izleyerek kripto para kazanabilirsiniz.

Viggle

Viggle, kullanıcılarını TV şovları izlemeleri ya da canlı spor etkinliklerini kontrol etmeleri için ödeme yapan bir uygulamadır. Android ve iOS cihazlara rahatlıkla indirilebilir.

Etiketler reklam
Yorumlar
Kalan Karakter 800