Kripto paralardaki hareketlilik sürüyor! Bitcoin için dönüm noktası…

Kripto paralarda son zamanlarda yaşanan hareketlilik devam ediyor. Cuma akşamı Powell’ın konuşmasına kilitlenen Bitcoin ve altcoinler bu konuşmanın ardından yukarı yönlü seyrini devam ettirdi.

Güncelleme:

Kripto paralarda son zamanlarda yaşanan hareketlilik devam ediyor. Cuma akşamı Powell’ın konuşmasına kilitlenen Bitcoin ve altcoinler bu konuşmanın ardından yukarı yönlü seyrini devam ettirdi. Üstelik Bitcoin dominance artarken aynı zamanda altcoinlerde de ralli başladı. Kripto paralarda olumlu seyir devam ederken önemli eşiklerde artık yavaş yavaş gelmeye başlıyor. İşte detaylar…

Bitcoin, 2023 yılının en yüksek noktası olan 38.450 $ seviyesini geçmeyi başardı. Söz konusu kripto paranın bu seviyeyi geçtiğini gören yatırımcılarda içeriye para sokmaya başladılar. Bu gelişmelerin ardından da 40.000 $ seviyesini aşan BTC, boğa sezonunda olduğunun kanıtlarını her daim sunmaya devam ediyor. Stabil coinlerin hacimlerinde önemli miktarda artışlar yaşanıyor. Bu durumda ise altcoinlerde de ciddi hareketlilik baş göstermeye başladı. Pek çok altcoin son 1 ayda en az %50 yükselirken bunu %100 ve %200 oranındaki yükselişler takip ediyor.

Bitcoin ve altcoinlere ilgi artıyor!

BTC başta olmak üzere diğer altcoinler içinde yükseliş çanları çalmaya başladı. Tüm haberler yavaş yavaş olumluya dönmeye başlarken olası bir boğanın habercisi olarak görülmeye devam ediyor. Buna göre yeni gelen haberler nasıl etkiler bilinmez ama sıradaki en büyük haber ETF onayı olacak gibi duruyor. SEC, ETF onaylarsa eğer o zaman yukarı yönlü yükseliş kaçınılmaz olur.

Etiketler Bitcoin SEC btc
Yorumlar
Kalan Karakter 800