Kripto paralarda tarihi değer artışı! Bitcoin TL olarak rekor kırıyor!

Kripto paralar özellikle 2024’ün son çeyreğinde yükseliş üzerine yükseliş sergiliyor. Bu yükselişler ile birlikte özellikle BTC kanadında yaşanan fiyat artışı da dikkat çekiyor.

Güncelleme:

Kripto paralar özellikle 2024’ün son çeyreğinde yükseliş üzerine yükseliş sergiliyor. Bu yükselişler ile birlikte özellikle BTC kanadında yaşanan fiyat artışı da dikkat çekiyor. Bitcoin’in 44.000 $ seviyesini test ettiği bugünlerde hedef 50.000 $ olarak öne çıkıyor. Üstelik BTC’nin TL değeri de görülmeye değer. Çünkü tam olarak 1 milyon 300 bin TL değerinde bulunuyor.

Daha önce bir pizza için BTC ile ödeme yapan kişinin yerinde olmak ister miydiniz? Eğer o kişi şuan hala bunları görüyorsa muhtemelen kalp krizi geçirebilir. Çünkü şuan 1 Bitocin ile 1 değil binlerce pizza alınabiliyor.

Bitcoin rüzgarı devam ediyor!

Bitcoin’de uzun zamandır düşüş görülmezken uzmanların uyarları da dikkat çekiyor. Özellikle bu tür hızlı yükselişlere karşı düşüşlerin yaşanabileceği ve bunun da normal bir süreç olduğunu ifade eden uzmanların boğa dönemine girildiği konusunda da acele edilmemesi gerektiğini ifade ettikleri görülüyor. Bunun için en azından 50.000 $ psikolojik eşiğinin muhakkak geçilmesi gerektiği görülüyor. Ancak sektörde her gün yaşanan yükselişler sonrasında da hacim giderek artıyor.

Etiketler Bitcoin btc Kripto Para
Yorumlar
Kalan Karakter 800