Kripto paralarda ara dinlenmeden sonra hızlı yükseliş! FED etkisi...

Bitcoin, hızlı yükselişinin boşluklarını doldurmak için bir dinlenmeye çekiliyordu. Ancak FED etkisi ile yeni bir yükseliş dönemi başladı!

Güncelleme:

Bitcoin, hızlı yükselişinin boşluklarını doldurmak için bir dinlenmeye çekiliyor. Bu dinlenmede özellikle 38 bin dolar üzerinden hızlı bir şekilde yükselen ve bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken BTC, 44.000 $ direncinden geriye dönmüş durumda. Özellikle ETF onayı ile birlikte faizlerin düşeceğinin haberleri ile birlikte daha da yükselen BTC, nihayet bir dinlenme noktası oluşturmaya başladı.

Bitcoin şu sıralarda 42.500 – 43.500 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Buraları kendisine bir destek noktası olarak göstermek isteyen BTC, bu anlamda 38.000 $ seviyesini de görebilir ve buradaki GAP boşluklarını doldurmak isteyebilir. Gelecek olan haberlere göre yön çizmesi beklenen BTC için en büyük etken FED toplantısı olarak görülüyor.

Bitcoin düşecek mi?

Bitcoin için ilk hedefin 50.000 $ olduğu görülürken buraya ulaşmak için ise öncelikli olarak 38.000 $ seviyesindeki boşlukları almak isteyebileceği ifade ediliyor. Bunun sonucunda ise hızla yeniden yükselmesi beklenen BTC için ETF onayı ile birlikte SEC davaları, FED faiz kararı sonrasında yeniden yükseliş başladı ve 44.000 $ yolculuğu kaldığı yerden devam ediyor.

Etiketler Bitcoin btc
Yorumlar
Kalan Karakter 800