Hangi banka ne kadar krediyi hangi oranlarla veriyor! İhtiyaç kredilerinde yol gösterici analiz!

Bankaların kredi oranları her geçen gün değişip güncelleniyor. Kredi faizlerinin arşa çıktığı son dönemde vatandaşlar hangi bankanın ne kadar oranla en fazla ne kadar kredi verdiğini araştırıyor.

Güncelleme:

Tek tek tüm bankaların oranlarını araştırmak oldukça zor olsa da vatandaşlar ihtiyaçlarına yönelik en uygun oranlar ile krediyi bulma umudu ile devam ediyor. Hangi banka en fazla ne kadar kredi veriyor? Bankaların ihtiyaç kredilerinde güncel faiz oranları ne? Taksit sayıları düşürülüyor mu? Tüm soruların cevapları ve tüm bankaların ihtiyaç kredisindeki 12 Mart 2024 tarihli son oranları haberimizin devamında...  

İhtiyaç kredilerinde alan daralıyor!  

En uygun oranlı kredi hangi bankada? QNB ne kadar faiz veriyor? Akbank kaç taksite bölüyor? En fazla ne kadar kredi çekebilirim? Kredi finansmanının yükselen oranlar ile azaldığı son günlerde vatandaşlar için en uygun kredi oranlarını bulmak oldukça zorlaştı. Daralan kredi alanı içerisinde tüm bankaların oranlarını araştıran vatandaşlara bankaların kredi kampanyaları da artarak sunulmaya devam ediyor.  

Kredi kampanyaları kapsamında en uygun oranlar ve geri ödeme koşulları ile ING bank ilk sırada yer alıyor. 20 bin TL’lik küçük ihtiyaç kredisi için %2,99 faiz oranı sunan banka en düşük faiz oranını sunarak ön plana çıkıyor. Bununla beraber 12 ay gibi uzun vade seçeneği ile 2 bin 117 TL’lik aylık taksitler ile müşterilerine geri ödemelerinde de kolaylık sağlıyor.  

Türkiye Finans ise 20 bin TL’lik kredisine 3 ay erteleme ve 12 ay vade oranı sunuyor. %3,59 faiz oranı ile toplamda 26 bin 671 TL ödeme çıkaran bankanın aylık taksitleri belirttiği oranlar ile 2.214 TL olarak açıklanıyor.  

Bunlar sunulan bazı kredi kampanya oranları arasından en uygun oranlara sahip kampanyalar olmaktadır. Tüm bankaların hangi miktarlar arasında hangi faiz ve vade oranları ile kredi verdiğine ise aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.  

Hangi banka ne kadar krediyi hangi oranlarla veriyor! İhtiyaç kredilerinde yol gösterici analiz!  resim: 0

Yorumlar
Kalan Karakter 800