CZ’nin serveti resmen eridi! Artık Changpeng Zhao…

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak görülen Binance’ın kurucusu CZ’nin serveti kripto paralardaki düşüş ile birlikte neredeyse yarı yarıya eridi

Güncelleme:

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak görülen Binance’ın kurucusu CZ’nin serveti kripto paralardaki düşüş ile birlikte neredeyse yarı yarıya eridi. 11.9 milyar dolar eksilen servetinin şuan ki değeri 17.2 milyar dolar oldu. Böylece CZ neredeyse servetinin yarısını kaybetmiş oldu.

İsminin okunması, yazılması ve söylenmesi zor olduğu için herkes Changpeng Zhao’ya CZ diyor. Bu kapsamda kişinin servetinde ciddi bir düşüş görüldü. Kripto paralar özellikle FTX borsasının iflası ve çöküşü ile birlikte büyük bir girdaba girdi ve son yılların en dip seviyelerini test etti. Bununla birlikte servetinin neredeyse tamamı kripto paralarda olan CZ’nin de ciddi bir kayıp yaşadığı görüldü.

Changpeng Zhao neredeyse servetinin yarısını kaybetti!

Dünyanın en zengin kripto para sahipleri arasında yer alan CZ’nin servetinin yarılanması ile birlikte aynı zamanda FTX sahibi olan Bankman Fried’in serveti de sıfırlandı. Geçtiğimiz yıl 26 milyar dolar servete ulaşan Bankman2ın şuanda 0 parası olduğu iddia ediliyor.

CZ’nin serveti resmen eridi! Artık Changpeng Zhao… resim: 0

Öte yandan kripto paralardaki dalgalanma da yakında sona erebilir. Çünkü Bitcoin 2024 yılında bir yarılanma geçirecek ve madencilik ücretleri artacak. Bu durumda da BTC fiyatlarının artması bekleniyor. Bununla birlikte servetinin çoğu kripto paralarda bulunan CZ eski servetini tekrar yakalayabileceği gibi aynı zamanda yeni zirvelere de ulaşabilir.

Etiketler cz Binance
Yorumlar
Kalan Karakter 800